Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak én vagyok ilyen pasi,...

Csak én vagyok ilyen pasi, aki undorodik ezektől?

Figyelt kérdés

Igazából szeretem ha egy nő természetes. Például sokan akarnak plasztikázni majd. Minek? Még a leendő feleségemnél is szakításra való ok lenne a plasztika, főleg a mell.

A másik, hogy nagy divat lett a hajfestés. Szintén minek? Ha valaki szőke, akkor szőke, ha valaki fekete, akkor fekete, sokkal jobb ébredés után eredeti hajba harapni, mint ha valaki befesti a haját és abba.

3. dolog ami meg végképp lelövi az automatát nálam, az meg az, ha valaki hétköznapi viseletre magassarkúban megy, vagy akár iskolában (18 év felett) táska helyett valami "redikül"-ben hordja a cuccait. (nem oldal vagy kézitáskáról beszélek)

A sminkesedés még csak-csak elmegy, mármint kis mennyiségben. Bár a rúzst utálom, ellehetetleníti a csókot vagy akár szájra puszit.

2013. jan. 6. 16:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kissé konzervatív vagy :) 35F
2013. jan. 6. 16:18
 2/40 A kérdező kommentje:

Lehet, bár melyik részre érted leginkább?

a retikülös/magassarkús feeling az alapon egy olyan viselkedési stílust mutat amit inkább nem szeretnék megismerni. Mindenkinek van egy olyan stílus ami bejön neki és van egy ami nem, vagy irritálja, ez sajnos nekem ilyen.

Többiben lehet igazad van, de én ilyen vagyok. Azért a zöld pacsit megadom :D

2013. jan. 6. 16:22
 3/40 anonim ***** válasza:
Kinek a pap kinek a papné. Szerncsére sok naturális nő/lány van. Épp ugy ahogy olyan is aki nem ilyen. Vannak pasik akine ez jön be de szerencsére vannak épp úgy akiket nem zavarnak ezek a dologok. Bár s plasztikát nem kéne egy lapon említeni a magassarkúval vagy a retiküllel.
2013. jan. 6. 16:22
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem lesz feleséged, akkor azon ne nagyon csodálkozz.
2013. jan. 6. 16:24
 5/40 A kérdező kommentje:

Azért említettem egy szinten a 2-öt, mert most teljes életstílust/külsőt akartam jellemezni.

Nálam ez az alaptörvény, ha ez megvan nemigen vagyok válogatós. Csak sajnos divat lett ez az új "trend"

2013. jan. 6. 16:24
 6/40 A kérdező kommentje:

# 4/5 melyik rész zavar a legjobban? (egészet mondani nem ér :D)

Azért tettem fel a kérdést hogy megvitassuk, nem azért hogy ne kössetek bele :D

Csak jó lenne picit érvelni.

2013. jan. 6. 16:25
 7/40 anonim ***** válasza:

Mindegyikre :)

A táska kérdésre is. Nem tudom menni idős vagy, de amikor középiskolába jártam, akkor az volt a trendi a fiuknál, hogy aktatáskával mentek suliba. Minden kornak meg van a velejárója

2013. jan. 6. 16:31
 8/40 anonim ***** válasza:
100%

Az undorodás kicsit erős.

Neked nem jön be, nem ilyen nőt keresel magadnak... eddig oké, senki nem fog pisztolyt tartani a fejedhez, hogy "márpedig festett hajú, műmellű, vakolatnyi festékkel kikent-kifent nőt kell választanod. Kész, passz!".

De... ne legyél ilyen offenzív!

2013. jan. 6. 16:31
 9/40 anonim ***** válasza:
nyugi simán fogsz találni párt, sok natúr lány van aki nem szereti magát sminkelni és nem is tűsarkúban rohangál. Esetleg ne a plázákban keresd.... Nézzd meg pl a népitáncos lányokat ők szerintem pont ilyen típusuak akit te szeretsz, legalábbis a legtöbbjük.
2013. jan. 6. 16:32
 10/40 A kérdező kommentje:

Nem vagyok offenziv, csak inkább úgy fogalmazok aki ezeknek nem felel meg, azokkal az ég egy világon semmi bajom, csak senem nézek rájuk nőként (még a fantáziámban sem), senem tudok barát lenni se velük.

Mellesleg szerintem több ilyen csaj van, mármint aki nekem bejön, mint aki nem, igazából a kérdés nem is erről szólt.

Sminkel meg semmi bajom, csak a rúzzsal, meg a vakolattal. Pl. fekete hajú csajszinak baromi dögös ha feketével kihúzza a szemöldökét/szempilláját, tiszta ördögi :D

2013. jan. 6. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!