Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csak én vagyok ilyen pasi,...

Csak én vagyok ilyen pasi, aki undorodik ezektől?

Figyelt kérdés

Igazából szeretem ha egy nő természetes. Például sokan akarnak plasztikázni majd. Minek? Még a leendő feleségemnél is szakításra való ok lenne a plasztika, főleg a mell.

A másik, hogy nagy divat lett a hajfestés. Szintén minek? Ha valaki szőke, akkor szőke, ha valaki fekete, akkor fekete, sokkal jobb ébredés után eredeti hajba harapni, mint ha valaki befesti a haját és abba.

3. dolog ami meg végképp lelövi az automatát nálam, az meg az, ha valaki hétköznapi viseletre magassarkúban megy, vagy akár iskolában (18 év felett) táska helyett valami "redikül"-ben hordja a cuccait. (nem oldal vagy kézitáskáról beszélek)

A sminkesedés még csak-csak elmegy, mármint kis mennyiségben. Bár a rúzst utálom, ellehetetleníti a csókot vagy akár szájra puszit.

2013. jan. 6. 16:16
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
85%

Szegény jövendőbelidnek szőrteleníteni, szemöldököt kiszedni szabad majd? :-)

Kicsit szigorúnak tartalak!

És ez, már megbocsáss, most nem azonos az igényességgel.

A plasztikával egyetértek, szükségtelen.

Hajfestés - miért ne? A nők szerenek kipróbálni több stílust, szeretnek megújulni, ráadásul soknak elég korán őszülni kezd a haja, ami önbizalomromboló.

A magassarkú tud kényelmes is lenni. És szintén nagy önbizalmat ad, magabiztosabbak a csajok benne.

Táska, bahh, nahát ezt végképp nem értem, mit kekeckedsz. Abba teszi mindenki, ami illik a ruhához, a stílusához, a helyhez!

A rúzst én is utálom.

De le merném fogadni, te is az a fajta vagy, aki a saját nőjén semmit nem akar; de te tekered ki a nyakad legjobban egy szőkített, nagymellű, pirosra festett szájúmagassarkúban tipegő nő után.

(40/N)

2013. jan. 6. 16:42
 12/40 anonim ***** válasza:

nő létemre van jó néhány dolog, amiben egyetértek veled.

a plasztikázást én is elítélem, kivéve akkor, ha az ember valmilyen balesetet szenvedett és utáni a későbbiekben szükségesnek látja, hogy teljesn éltet éljen.

azt teljességgel nem értem meg, mikor valaki feltölteti a száját, a mellét, felvarratja a ráncait, megcsináltatja az orrát...stb.

a hajfestésről én máshogy vélekedem: vannak olyan emberek kiknek kifejezetten jobban áll az általuk választott és nem a természet által adott hajszín. csak vannak aki túlzásba viszik, vagy rosszul választanak árnyalatot, vagy ami a legrosszabb: befestik a hajukat és utána nem kezelik rendesen, itt értem pl:. a lenövést.

a következő amiben szintén egyetértek veled: a viseletről alkotott véleményed. hozzá kell tennem: soha nem voltam az a fajta lány ki magassarkúba járt bárhova is. egy ilyen cipőm van, azt is csak szalagavatókor és érettségikor fogom felvenni.

számomra a magassarkú túl ünnepélyes viselet hétköznapokra, de azt sem árt ebben az esetben kikötni, hogy vannak olyan munkahelyek ahol kötelező a mindennapokban a vislete eme lábbelinek.

nem megfelelő táska használata: én sem értem miért jó az, mikor iskolába egy kis retikül van az ember alkarjára biggyesztve, amibe láthatólag nem fér el szinte semmi, vagy ha igen, akkor sem praktikus hordása, hiszen a gerincnek példuál nem tesz jót.de ez, mint minden más itt megemlített dolog, másokon múlik, hogy hogy teszi, mit csinál magával.

smink: annál rosszabb nincs mikor valakinek le van vakolva a feje és azt hiszi ez így jó, ettől most szép.

de mindenkinek mástól lesz önbizalma, mástól érzi jól magát.

szóval: szerintem felesleges ilyen dolgokon vitázni.

2013. jan. 6. 16:43
 13/40 A kérdező kommentje:

örülök hogy van ilyen válaszoló is mint a k8.

Az az elöttinek csak annyit üzennék. Bocsi, de az utolsó mondatodat nem tudom nem kötekedésnek venni. Kis mell alapon szebb mint a nagy, és nemtudom írtam-e, nem vagyok mell orientált.

Táska, bocs hogy ilyet írtam. Ez egy jelentéktelen dolog, viszont nagyon sokat megmutat a nő stílusából. Szerintem leginkább a 18-19-20-21 talán még a 22. évesek (általában eddig tanulnak, bocs ha nem folytatom) hordjanak normális iskolatáskát, akár kézit, akár válit. De inkább úgy érzem, ez olyan "kislány vagyok még, de nőnek akarok tünni", vagy olyan mintha az 5 éves kislány teljesen kifestené magát oviba menet. Nőhöz retikül tartozik, ha felnött. Retikül meg cuccokra való, és nem tankönyvekre!

Magassarkú: Számomra ez egy ünnepi cipő. Hétköznapi időben nincs szükség rá! Természetesen írtam, hogy hétköznapi viseletre. Ünnepen, szallagavatón, esküvőn, előkelő bulin, magassarkú kell.

2013. jan. 6. 16:54
 14/40 anonim ***** válasza:
47%

Nézd, azt én is elítélem, ha valaki egy erős B-s melléből D kosarast csináltat.

De pl itt vagyok én, az alig AA kosaras mellemmel. Szörnyen gátlástalan vagyok emiatt, azért nem élvezem a szexet, mert elmegy a kedvem az egésztől ha meglátom a melleimet.

Még így is elítélnéd, ha csináltatnék B kosaras melleket?

2013. jan. 6. 16:57
 15/40 anonim ***** válasza:
Én 5 évig voltam fekete. Nagyon tetszett, főleg a kék szememet emelte ki. Most váltok vissza eredeti hajszínre. Egyszer kipróbálom az ajaknagyobbítást, mert szinte papírvékonyak az ajkaim. A párom is konzervatív, de különösen tetszik neki, hogy igyekszem a legjobb formámat hozni és élvezem a sminkelést, stb. Iskolába én sem vettem fel magassarkút, sőt még szoknyát sem. Nem használtam szemhéjfestéket sem. Mert minek oda? Fogadd el, hogy a lányok szeretnek nőcöskedni :)
2013. jan. 6. 16:57
 16/40 anonim ***** válasza:
szia.. hát én 19 éves vagyok és mindig magassarkút hordok (mivel alacsony vagyok) és mivel 1 füzet kell az iskolába válltáskával megyek be bár a hajam nem festem de sminkelem magam... nos ez nem valami társkeresés akart lenni mert van párom csak azért írtam le, hogy lásd nem minden ilyen stílusu lány ribi... én pl.: ezek ellenére kicsit félénk vagyok.... de te szerintem légy kicsit nyitottabb :) és sok sikert. :)
2013. jan. 6. 16:58
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Undorodsz? Oh, de sajnállak :) Nehéz lehet neked a párválasztás, mert nem igazán ismerek olyan igényes nőt, akire a kritériumaid legalább egyike ne illene. Mutass már nekem nekem festett fekete hajú nőt Magyarországon (mivel említetted, hogy azokon tetszik a fekete festék), sötétbarna sok van, de feketét 10000-ből, ha 1-et találsz.

Az igaz, hogy csúnya tud lenni, amikor egy nő nem tudja hol a határ, és kilónyi sminkkel, irreálisan magas cipőben megy iskolába/munkába, de azért teljesen más kategória egy nő, egy kis sminkkel (rúzzsal is), normális magassarkúval, nőies táskával.

Szerintem te az a típus vagy, aki be akarja szabályozni a barátnőjét és összedől a világ, ha felvesz neadjisten egy miniszoknyát nyáron. Tudod mit? Én meg a te típusodtól undorodok:)

2013. jan. 6. 17:10
 18/40 anonim ***** válasza:
* Mutass már nekem NEM festett fekete hajú nőt Magyarországon (mivel említetted, hogy azokon tetszik a fekete festék), sötétbarna sok van, de eredeti feketét 10000-ből, ha 1-et találsz.
2013. jan. 6. 17:11
 19/40 anonim ***** válasza:

annyit még hozzátennék a témához: mint sokminden másra az életben ezen dolgokra is érvényes az a mondás miszerint: a mérték érték.

mindenben meg kell találni azt, hogy mi az ami még jól áll, megy hozzám, kiemeli az adottságaimat, ami még nem teszi közönségessé megjelenésemet.

de itt is előjön az, hogy mindenkinek más az értékrendej, mindenki mást tart szépnek, mást fogad el.

van akinek a műköröm elfogadott, de pl:. a fültágítókat elítéli. oda vissza megvannak ezek a dolgok: én meg nem szeretem ha valakinek műkörme van, de nekem meg a fültágító, a piercingek az elfogadottak, holott ugyan olyan testmódosítás a kettő, csak ez előzőt a társadalom nagyobb rétege jobban elfogadja, mint az utóbbit.

2013. jan. 6. 17:12
 20/40 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem, hogy hogy jön ez hogy nincs eredeti fekete. Volt osztálytársamnak (2-3. éve voltunk azok talán) eredeti fekete haja volt, amit szőkére színezett.

Persze ő volt az egyetlen akit még barátként tudtam kezelni, de csak azért, mert azelőtt nagyon jóban voltunk. Bár mindig mondtam, eredeti feketénél nincs szebb.

Ezen kívül volt még 1, aki szintén fekete volt, mindig mondtam neki, hogy az exemre hasonlítasz. És persze akkor jön a kérdés, az exem. Ő is fekete volt. Leginkább ezért írtam ezt az Eredeti feketét az előbb.

Mikor az első személy befestette a szemöldökét és a szempilláját feketére, akkor vettem rá az exemet, vagyis azután.

Nemtudom te hol élsz, de van eredeti fekete, bár sajnos mind átakarja színeztetni magát :/.

Úgye egyiket írtam átszíneztette, exem is megtette volna, ha nem dicsértem volna nap mint nap a haját, a 3. illetőt meg az motiválja most a hajfestésre, hogy túl sötét és konzervatív a pasik számára, illetve valamiért nálunk a "fehéres szőkére" való festés a divat. (kezdte az egyik, ma meg már vagy 5-en festik.)

2013. jan. 6. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!