Csak én vagyok ilyen pasi, aki undorodik ezektől?
Igazából szeretem ha egy nő természetes. Például sokan akarnak plasztikázni majd. Minek? Még a leendő feleségemnél is szakításra való ok lenne a plasztika, főleg a mell.
A másik, hogy nagy divat lett a hajfestés. Szintén minek? Ha valaki szőke, akkor szőke, ha valaki fekete, akkor fekete, sokkal jobb ébredés után eredeti hajba harapni, mint ha valaki befesti a haját és abba.
3. dolog ami meg végképp lelövi az automatát nálam, az meg az, ha valaki hétköznapi viseletre magassarkúban megy, vagy akár iskolában (18 év felett) táska helyett valami "redikül"-ben hordja a cuccait. (nem oldal vagy kézitáskáról beszélek)
A sminkesedés még csak-csak elmegy, mármint kis mennyiségben. Bár a rúzst utálom, ellehetetleníti a csókot vagy akár szájra puszit.
"Bocsi, de az utolsó mondatodat nem tudom nem kötekedésnek venni."
Kötekedésnek is írtam :-)
Mindenki szeretne csinos, vonzó lenni, embere (nője) válogatja, kinek mire van szüksége ehhez. Van, akinek plasztikához, másnak a szoláriumhoz (bár erről nem szóltál :-)
A belső a lényeg! A kisugárzás, az önbizalom.
Ne légy álszent, nem csak a bajuszos, seszínű hajú, nem divatozó, és ettől elhanyagoltnak tűnő hölgyek lehetnek értékesek.
De mindenen túl, annyira tudok nő lenni, amennyire a partnerem férfi. Nem csak a páromra gondolok, hanem a mindennapos helyzetekben a másik fél, a portás, az eladó, a buszsofőr, az ügyintéző... Sőt, ez nők közt is így van, egy egészséges kis rivalizálást tekintve. Fontos a kölcsönhatás.
De ha attól érzem magam nőnek, hogy magassarkú a cipőm, és/vagy festem a hajam, az elsősorban a saját lelkemnek szól! Csak azután a többieknek.
Téged úgy érzem, az zavar, ha a nők kifejezik, csinosítják magukat, felhívják magukra a figyelmet.
De nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik, szerencsére :-D
Hmm... plasztikázni nem hiszem, hogy valaha fogom magam, de azért ne felejtsük el, hogy arra is van precedens, mikor egy baleset következtében torzult el valakinek a teste/arca, ebben az esetben pedig maximálisan egyetértek azzal, aki inkább kés alá fekszik. Erről nem írtál. Van egy dokumentumsorozat, ott olyan nőket, férfiakat mutatnak be, akik különféle rendellenességekkel születettek. Volt olyan nő, akinek alapból teljesen formátlan, csőszerű volt a melle, plusz hozzájött, hogy csak az egyik, mert a másik az meg sem nőtt. Érthető, ha inkább a plasztikát választja, nem igaz? Hogy a feltöltött szájú plasztikbombák nem az eseteid megértem, de azért ne általánosítsunk.
Festem a hajam, mégpedig hennával :) nem hazudok mikor azt mondom, jobb az állaga, a tapintása a hajamnak, mint azelőtt volt. Azért festem, mert jobban áll ez a sötétebb szín. Eddig senkinek semmi kifogása nem volt. Nem hiszem, hogy szőke hajjal több lennék, nagyon nem áll jól, így is nagyon sápadt vagyok, arra a világos hajszín csak rátesz egy lapáttal.
Magassarkú kérdése: hordom, mert csinosnak, nőiesnek érzem magam. Nem mindennap, de az esetek többségében igen. Nem értem mi a baj vele. Ez csak egy cipő. Elég nagy felületességre vall, ha te egy cipőből állapítod meg, hogy tetszik e valaki vagy sem :/ ez ugyanolyan, mintha én azt mondanám, hogy nem jön be egy férfi, mert barna felsőt hord (nem szeretem a barna színt).
Smink: hát a rúzst, szájfényt stb én sem preferálom, de bármikor bárkivel meg lehet beszélni, hogy ne kenje ki a száját, mert egy puszit akarsz nyomni az ajkára. Különben meg megint nem látom be néha-néha miért ne lehetne hordani. Ez az én véleményem.
Még jó hogy arra értettem, hogy a normális alakból csinál rondát azért, mert ő neki nem tetszik hogy lóg a melle, vagy kicsi az ajka, esetleg nagyobb segget szeretne.
Ha valaki balesetet szenved, azt teljesen megértem. De ez nem általános eset.
Miért baj a magassarkú és a retikül? Szerintem jó, ha egy nő nőies és nem folyton a farmer-póló kombóban járkál.
Amúgy sose festettem a hajamat, natúr a sminkem, a stílusom meg visszafogott elegancia.
Miért baj ez? Miért zavar?
L/25
5-ös vagyok, ha már megkérdezted:
Plasztika: Fogalmad sincsen, hogy egy érzékeny lelkű, önbizalomhiányos nő egész önbecsülésére hogy rá tudja nyomni a bélyegét az, ha valamivel elégedetlen magán. Nem arról beszélek, hogy minél nagyobb szája és melle legyen, de ha valaki attól érzi nőnek magát, attól érzi magabiztosabbnak, csinosabbnak magát, hogy valamin igazíttat a testén, nem értem, miért ne csinálhatná. Inkább, minthogy egész hátralévő életén emiatt nyomorúságoskodjon. Az más kérdés, hogy NEKED nem tetszik, aki megcsináltatja, nem azért csináltatja meg, hogy NEKED tetsszen, mint mondtam, azért, hogy önmagát elfogadja - és innentől kezdve neked semmi közöd hozzá.
Hajfestés: Ugyan mi a mókust árt neked, ha valaki festi a haját? A festett haj a festék összetevői miatt szebben csillog, puhább, vannak olyan nők, de pasik is, akik már a húszas éveik közepén elkezdenek őszülni, szerintem teljesen normális, ha nem akarnak 30 évesen 40-nek kinézni. Továbbá: Mi a búbánatos francért harapdálnád akárkinek is a haját?
Magassarkú: Igazából nem vágom, mi a problémád vele. Baromi nőies, megemeli a feneket, csinosítja a lábakat, csípőt, kiemeli a nőies alakot. Férfiként mi a problémád a nőies alakkal?
Táska: A legtöbb nő táska- és/vagy cipőmániás. Fogadd el.
Az összes fenti "érved" egyszerű kötözködés és nyilvánvaló provokáció. Annyira begyepesedett vagy, bárhány éves is legyél, hogy ha komolyan vennélek, akkor aggódnék érted, ugyanis nyilvánvalóan bármilyen nőies, a nőket boldoggá tevő, vagy önmagukba hitet verő dolgot elutasítasz. Mondok valamit: A nők nem azért csinálják, hogy a pasikat lenyűgözzék, és magasról tesznek rá, ha te nem buksz a magassarkús lábikójukra, mert lesz majd olyan, aki jobban foglalkozik majd azzal, hogy mennyire intelligensek, mennyire jólelkűek vagy viccesek, és nem akadnak fent olyan felszínes dolgokon, minthogy milyen táskát hordanak. Ezért Nem lesz feleséged. Vagy ha lesz, az nem NŐ lesz, hanem egy tarisznyarák.
Utolsó!
Az a baj, hogy eddig tök normálisan beszéltünk itt erről, te meg kicsit belekötsz.
Tény hogy az undorítót elírtam, felindulás lehetett. Undorító helyett inkább visszataszító, irritálót írhattam volna.
Tudod ezek nem feltétlen külső tulajdonságok. Ez a táska/magassarkú úgy gondoljátok csak egy cipő. Ez egy olyan stílus, mintha valaki japán ruhákat hordana a normális helyett. Ugyan japán ruhával nincs bajom (bár nem is vonzó), de valakinek igen.
A cipővel nekem sincs magában gondom, csak egész más véleménnyel vagyok egy normálisan, hétköznapin öltöző nőről, mint egy magassarkúról.
Ritikül meg a nő része, ezt le is írtam, de a legtöbb hiba ott van mint a cipőn, túl korán probálják azt felhúzni. Azt hiszik hogy 18 évesek és ettől nők, így nekik ezt kell hordaniuk. Pedig az, hogy a nő mikor érett ritikült hordani, nem ez határozza meg, hanem az, hogy végzett a sulival saját élete van, saját lakása (esetleg a párjával közösen) és van saját élete. Felnőtt élete.
De itt 18/19 évesen (közelebb vagyok már az utóbbihoz), tapasztalatból látom, sokan csak magukra kényszerítik, pedig még 20-21-23 éves korukig ez inkább hátrány mint előny.
Tudok olyan csajt is itt, aki csak azért vett fel magassarkút mert maga szerint úgy nő, közben meg mondja, hogy szúrja a lábát, illetve kényelmetlen, de szintén eközben odavája, hogy ő már nem gyerek hanem nő, és szeretné ezt érzékeltetni.
Vagyis ő maga se szeretné ezt, csupán azt hiszi ez a helyes. Mert van egy központi divat, és aki azt nem követi , az nem nő?
Mégis miért? Pont az a nő, aki úgy öltözik, hogy nem a divatnak megfelelően, úgy viselkedik mint egy nő, és magának tetszen. De egy magassarkútól ez nem lesz így.
Egyébként meg, semmit nem szoktam nem megengedni. Főleg engedékeny tipus vagyok. Van itt kb 4-5 tulajdonság, ami leginkább a belsőből kifolyó külsőt írja le. Mármint magában a stílust.
+ még egy, hogy 50-55 kilónál legyen több (ne csont) legyen. Ezt azért nem írtam ide, mert nem hittem hogy ide tartozik.
De szerintem 6 igény nem egy hatalmas válogatási dolog. Hiszen mint írtam tökmind1 hogy kerek arc, vagy feszes popó, van kedvencem nem mondom, de ilyen igényeim nincsenek.
Az hogy itt, van pár ember, köztük az 5-ös, akinek nincsenek igényei, az talán a saját problémái miatt lehetnek.
Jah bocs, van még egy igényem, hogy jöjjünk ki lelkileg. Számoljunk csak... 5 vagy 6. igen válogatós vagyok valóban...
Mégis 10 nőből 9 megfelel ezeknek a szörnyű és igazságtalan szabályoknak.
Amúgy meg az ilyen hozászolásokkal az a baj, hogy szeretem a negatív kritikát, ami kb az utolsó 10 sorodik tart. Ott viszont jön a belekötés, mert te olyan vagy, és egy nőnek piszkosul rosszul esik, ha valaki nem rajongana érte. Szerintem önbizalmi problémáid vannak.
"Mégis 10 nőből 9 megfelel ezeknek a szörnyű és igazságtalan szabályoknak"
Ha valami természetközeli szektában élsz, akkor tuti így van... de ha egy városban (tudod az olyan hely, ahol van sok ház, sok bolt, szórakozóhelyek, meg miegymás), akkor kétlem, hogy 100 nőből 2-3-nál több megfelelne a kritériumaidnak.
26-an vagyunk egy osztályban amiből a többség kb 18 lány. Ebből van 3 akinek festett a haja, így tartunk 15-nál, 1 aki retikült hord, így vagyunk 14-nél, 3 vagy 4 aki magassarkúzik 10, 0 aki plasztikázott, és összegségében egyik sincs túlsminkelve.
Vagyis 18-ból 10 megfelel ezeknek az elvárásoknak.
További 3! lány van, aki biztos hogy 50 kiló alatt van 18 éves korára, és túl sovány (nem csak szerintem).
Vagyis 7. 18-ból 7 nem olyan gáz arány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!