Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akkor is lehetek szép és...

Akkor is lehetek szép és ápolt ha szegény vagyok?

Figyelt kérdés
:( drága testápolóra, márkás hajbalzsamra,gyantára, márkás sminkre és ilyenekre nem tellik sajnos.
2009. aug. 23. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

ma reggel egy csodás spórolási lehetőséget találtam. elővettem egy 0x használatos "hajvasalót". Még picit nedves volt a hajam. És rájöttem, hogy ez nem felmelegíti a vasat, hanem fésüfejhez hasonló dolog van benne és meleg levegőt fúj rá. Szárítja is a hajat, de tökéletesen formássá is teszi! Nekem nagyon bejött. Philips márkájú, kb 3 éve kaptam. Nem használtam, mert elraktuk biztos helyre, hogy ne legyen baja és elfelejtődött :D

Nekem a dolgaim avonból vannak. Nem túl drága, és jó akciókat lehet kapni. És ha te rendeled magadnak, vagyis tanácsadónő leszel (ingyenes), akkor azt hiszem 20%-al olcsóbb minden. Plusz ha barátnőid rajtad keresztül rendelnek, húsz százalékot keresel rajtuk. Meg neked ajándékok járnak ezért. Nekem ami (majdnem) napi használatban van:

avon hydra-radiance - hidratáló nappali krém, 15-ös faktorszámmal!

avonos korrektor

avonos kétvégő szemceruza

avonon keresztül rendelt clean&clear arcradír.

avonos testradír

avonos tusfűrdő, habfürdő, 2 in 1 sampon balzsam (néha használom csak)

és végül WU2 sampon, ami nem avonos :D a legjobb sampon ez! és rendkívül olcsó! Nagyon ajánlom!

14/L

2009. aug. 27. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehetsz.

Testápolót én Rossmannban szoktam venni ISANA-t,ez a legolcsóbb,pont tegnap vettem 400ml volt 300 Ft.

A deom is ISANA ez is a Rosmannban szoktam venni 300 Forintér.Parfümöt mindig anyuét használom.Ő Mexx,Pumát használ,azt hiszem ezek 3000 Forintba kerülnek de jó pár hónapig elég szokott lenni.Korrektorom 600 Ft volt, de csak néha használom.Nagyim szülinapomra,mikulásra,névnapomra,húsvétra,karácsonyra folyton ad 2 Fa tusfördöt is szóval az meg van oldva.Sminkelni nem nagyon szoktam ha igen anyuét használom,de ő se ken magára egy kilo sminket.Sampont WU2-t használunk olcsó és jó is.Balzsamot is tudsz venni már 300 Forintér is.

2009. aug. 27. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Eldobható borotva 400Ft 6 db és másfél hónapig minimum elég.
2009. aug. 27. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok amúgy nekem egy testápoló fél évig elég deo is egy hónapig.
2009. aug. 27. 20:52
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.
2009. aug. 28. 12:17
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nincs szukséged testápolóra,hogyha van egy jó tusfurdod:szerintem a BABA nagyon jó!!!(400Ft)

Hajbalzsam minek?Szerintem vegyél ilyen ELSÉVE vagy GLISS KUR-t,nagyon jó,konnyebben ki tudod fésulni a hajadat, jó illatú lesz,fényes,és eros !!!(800Ft)De nekem kibírta 3 hónapig

Gyanta helyett inkább használj borotvát!Szerintem is jók azok az ISANA eldobhatós borotvák!(500Ft 5 db)

Én nem szoktam magam sminkelni!Max szájfény!Csak ilyen alkalmakkor!Egyébként lehet tok olcsón kapni már szemhéjpúdert (300Ft),szájfényt is, szzempillaspirál is 400 Ft,sztem jók a ROSSMANN-ban ezek a LOVELY termékek is ,mert nekem pl ilyen a szemceruzám,szempillaspirál,szemhéjpúder,koromlakk...és elég olcsó is!!!

Sztem van annyi ruhád, hogy épp elég legyen!Ném kell sok ruha!Pár jobb póló,1-2 jobb nadrág,pár jobb piulcsi<és az otthoni ruha már mindegy...

Remélem tudtam segíteni!

2010. júl. 13. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!