Szerintetek van esélyem az életben? Lehetek még szép?
Az alakom kifogástalan igaz dolgozom is érte. Az arcom viszont széles, no nem annyira, csak nem az a tökéletes ovális. A hajammal sem tudok sok mindent kezdeni, mert természetes szőke és vékonyszálú. A pórusaim tágak, van egy két mitesszerem is. Úgy érzem én sosem leszek szép ezek miatt. Ez nem klasszikus. Ha természetesen nem jött össze, erőltessek magamra sminket meg hajlakkot. Nem az, hogy lusta vagyok hozzá, de ezek művi dolgok, mivan ha lekerül rólam? A smink vegyszer, a lemosó is nem fogom mindennap kitenni ennek a bőrömet. A hajam meg igy is vékonyszálú. Marad a savanyú szőlő és az önbizalomhiány?
Aki természetes nem szép, csak sminkkel meg ilyennekkel az milyen már. Lekerül és nagy lesz a csalódás!
Ha megnézed a sminkes guruk videóit youtube-on, meglepődve fogod látni, hogy smink nélkül teljesen átlagos arcúak, ám sminkkel szürke egérből dögös csajokat varázsolnak magukból. Ezzel jókora dózist adnak az önbizalmuknak, tehát végső soron nyernek vele.
De nem is kell 2 tonna sminkcuccot magadra kenni, elég elsajátítani pár alap trükköt, ami még természetes hatású, de mégis szebb összhatást nyújt. (pl. a szemek megfelelő kiemelése, bőrhibák eltüntetése, arc kontúrozása).
Egy pasi egyébként nem a sminkedbe fog beleszeretni, a vonásaidon nem tudsz olyan drasztikus mértékben változtatni (hacsak nem sminkmesteri képesítéssel rendelkezel).
Szóval ne csüggedj! Mások ráadásul sokkal komolyabb bőrproblémákkal rendelkeznek, úgyhogy én a Te helyedben nem lennék úgy letörve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!