Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek van esélyem az...

Szerintetek van esélyem az életben? Lehetek még szép?

Figyelt kérdés

Az alakom kifogástalan igaz dolgozom is érte. Az arcom viszont széles, no nem annyira, csak nem az a tökéletes ovális. A hajammal sem tudok sok mindent kezdeni, mert természetes szőke és vékonyszálú. A pórusaim tágak, van egy két mitesszerem is. Úgy érzem én sosem leszek szép ezek miatt. Ez nem klasszikus. Ha természetesen nem jött össze, erőltessek magamra sminket meg hajlakkot. Nem az, hogy lusta vagyok hozzá, de ezek művi dolgok, mivan ha lekerül rólam? A smink vegyszer, a lemosó is nem fogom mindennap kitenni ennek a bőrömet. A hajam meg igy is vékonyszálú. Marad a savanyú szőlő és az önbizalomhiány?

Aki természetes nem szép, csak sminkkel meg ilyennekkel az milyen már. Lekerül és nagy lesz a csalódás!

2010. febr. 2. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom! Vékony szálú a hajad és vannak miteszereid? Nem is értelek mit sírsz? Ezért nincs önbizalmad? És mi van azzal, akinek a teste sem szép, kopaszodik szóval már haja se túl sok, a foga is csúnya? Nem lehetsz ilyen borzasztó! Egyébként senki nem tökéletes! Ha a bőröddel vannak problémáid, vegyél alapozót és kész. Vagy menj el bőrgyógyászhoz. Ha nem érdekelnek a művi dolgok, akkor el kell fogadnod azt amivel megáldott az ég!
2010. febr. 2. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1-2 mitesszer miatt meg, hogy nem tökéletes a arcformád, illetve mert vékonyszálú a hajad már nem lehetsz szép? Ugyan... Szerintem a sminkeléssel sincs semmi baj, mert nem egy teljesen új 'arcot' kell magadra kenned, egy kis alapozó, meg szempillaspirál szerintem közel sem akkora csalás. Ennyi erővel ne dolgozz az alakodon, mert 'természetesen' nem olyan lenne. Nézd magad egészbe, ne akadj fenn ilyen buta apró részleteken, és hidd el, hogy szép vagy. Nem kell kérkedni a gyönyörűségeddel persze, de hidd el, hogy vagy olyan szép és értékes, mint bárki, és ápold a belsőd is. Aki boldog, azt mások is szépnek látják. Nem kell kritikusnak lenni magaddal.
2010. febr. 2. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nekik közel sem ovális a fejük, mégis nagyon szépek.

2010. febr. 2. 23:33
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a biztatásokat. az utolsó megdöbbentett!
2010. febr. 3. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Te valami fogyatékkal küzdesz vagy csak simán buta vagy?
2010. máj. 11. 15:17
 6/7 anonim válasza:

Ha megnézed a sminkes guruk videóit youtube-on, meglepődve fogod látni, hogy smink nélkül teljesen átlagos arcúak, ám sminkkel szürke egérből dögös csajokat varázsolnak magukból. Ezzel jókora dózist adnak az önbizalmuknak, tehát végső soron nyernek vele.

De nem is kell 2 tonna sminkcuccot magadra kenni, elég elsajátítani pár alap trükköt, ami még természetes hatású, de mégis szebb összhatást nyújt. (pl. a szemek megfelelő kiemelése, bőrhibák eltüntetése, arc kontúrozása).

Egy pasi egyébként nem a sminkedbe fog beleszeretni, a vonásaidon nem tudsz olyan drasztikus mértékben változtatni (hacsak nem sminkmesteri képesítéssel rendelkezel).

Szóval ne csüggedj! Mások ráadásul sokkal komolyabb bőrproblémákkal rendelkeznek, úgyhogy én a Te helyedben nem lennék úgy letörve :)

2012. okt. 7. 11:46
 7/7 anonim válasza:
A boldogság nem ezen múlik, rám sokan mondják, hogy szép vagyok baba arcú nagy mellekkel hosszú combbal, de nem vagyok boldog szégyenlős, vagyok visszahúzódó, bár a pasik így is próbálnak nyomulni na m1. A lényeg az, hogy nem a külső számít van egy lány 100 Kg on felül és mászik a pasikra neten mindenhol tud ismerkedni dobják, 1 hét és másika van neki persze, tanult jól kereső fajtából és boldognak is látszik. Ne akarj szép lenni a másik a sok nő nagyon irígy úgy néznek rád mint a véresingre, állásinterjú na az meg a másik, a palik fel is vennének, de ha nő az interjuztató esélyed sincs félnek, hogy a valószínűleg férfi főnöknél te leszel a kedvence és nekik off.Azt jól teszed, hogy sportolsz,mert reneteg betegséget előzől meg, ami nagyrészt 30 után jön ki. Inkább az önbizalmadat építsd a pozitív kisugárzást szerintem, iletve az arccal nem nagyon lehet mit kezedeni, talán jó sminnkkel tudod szépíteni magad, mostanában divat a póthaj is, ha nagyon szeretnlél hosszú hajat és nem nő az istennek sem, szerintem csatosat használhatsz a fiúk szeretik a hosszú hajat. Kb ennyi.Illetve az ápoltság is fontos és a közvetlen szemályiség, mert a mai fiúk félősek elvárják, hogy te szólitsd le őket vagy mi:D
2019. ápr. 6. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!