Szerintetek nagyon gáz lenne, ha bátyámmal intim részen (is) gyantáztatnék?
Figyelt kérdés
A lábamat havi egyszer legyantáztatom vele. Tök ügyesen meg tudja csinálni, alig fáj. Szőrteleníteni akarom a puncimat is, mert sűrű és zavar a bozont, de a borotvától marhára kipattogok. Kozmetikusra nincs pénzem.
Gondoltam megkérem rá, ti mit mondanátok neki?
Ő 18 én 16.
2012. dec. 7. 18:50
1/10 anonim válasza:
De most ez kamu ugye?? Mert nehogy mar az edestesvered nyulkaljon a puncidhoz vazze....nem akarok beleszolni de szerintem GAAAAAZ.
2/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... látott már meztelenül, de ez tényleg mégis intim. Magamnak nem tudom megcsinálni.
2012. dec. 7. 19:14
3/10 anonim válasza:
hát,gondold át milyen a viszonyotok.. én cikinek érezném a helyedbe, bár szerintem ő is
4/10 anonim válasza:
Szerintem az! Menj el kozmetikushoz!
5/10 anonim válasza:
Ez nem egyszerűen gáz, ez abnormális. Beteg dolog, hogy egyáltalán gondoltál erre. Inkább szedd össze a pénzt kozmetikusra, vagy borotváld le, nem halsz bele.
6/10 anonim válasza:
szerintem is beteg dolog lenne..
8/10 anonim válasza:
Ha jóban vagytok és vállalja, akkor szerintem nincs akadálya. Szerintem ez nem gáz, nem megdugni fog, ő a testvéred, inkább ő lássa, mint valaki teljesen idegen.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is morbid ötlet! :))
Miért nem kéred meg az egyik barátnődet? Nem nagy kaland megcsinálni, elrontani nagyon úgy sem lehet.
10/10 Levander válasza:
Mivel nem vagyunk a ti helyzetetekben, így a kérdés is értelmetlen. A többségünk szemszögéből igenis morbid... De ha rákérdezel a bátyádnál, akkor máris kapsz választ. Ha csak 2 év van közöttetek, akkor gyerekként is biztos sokszor láttátok egymást pucérként, meg gondolom, utána is, szóval nem hiszem, hogy gáz lenne. Kérdezd meg őt. :) A borotvát viszont sürgősen felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!