Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fajulhat a bátyámmal?
Figyelt kérdés
a barátommal nemrég kezdtünk el járni, és most tartunk ott, h lehet, h eljutunk a csókig. de nem akartam bénázni, ezért megkértem a bátyámat, h had gyakoroljam... rajta... nagyon élveztem, és lehet, hogy meg akarom ismételni. kezdem úgy érezni, hogy jobban vonzódom a bátyámhoz, mint a barátomhoz. (szexuálisan)
mit gondoltok erről?
2012. jún. 18. 16:01
3/29 okoska31 válasza:
PERVERZ RI**NC!
Takarodj vissza a szobádba!
Legalábbis ha vérrokonok vagytok!
(ha se anyátok, se apátok nem közös, akkor még lehet vmi....:))
4/29 anonim válasza:
Azt hogy vérfertözés lesz belőle és ez undoritó menjetek vele pszichologushoz
6/29 anonim válasza:
hát eröl azt gondolom hogy
csinálj szilvás buktát mert azt szeretem
de az is lehet hogy
terhes vagy
7/29 anonim válasza:
Áú ez fájt....na ez a beteges.Ilyet még életemben nem hallodtam...
8/29 anonim válasza:
Minek kell neked a bátyáddal smárolni?! Én is meg tanítottalak volna.
9/29 anonim válasza:
Kamu kérdés, ne pörögjétek túl...
10/29 A kérdező kommentje:
köszcsi srácok! sokat segítettetek! amúgy nem feküdtünk le, szóval nem tudom,h ezzel mit akarsz 6.
2012. jún. 18. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!