Hova fajulhat a dolog?
Egyre inkább vagyok úgy a dolgokkal, hogy nem érdekel mások érzelme, már oldják meg maguk. Én már a saját életemet akarom járni, és a saját céljaimat akarom sorra elérni. Ennek érdekébe már aligha van egy két ember akinek az érzelmeit teljesmértékbe figyelembe tudom venni, és nem mondom, hogy most hagyjon békén.
Tudom önző dolog, de már tényleg teljesen ki voltam amiatt, hogy mindig segítek és alig kapok valamit vissza. Nem mintha elvártam volna, de annyit szerettem volna, hogy ha pl megkérek valakit, hogy most picit figyeljen rám, eltosz engem a p..ába.
Az ilyenfajta önzőségem meddig fajulhat? Lehet gonosz leszek?? :D
XD jeeeeee ^^ok. akkor nem tehetem annyira rosszul amit teszek :D
..igaz be kell vallani, hogy még meg maradt bennem, hogy meghallgatom mások bajait, mert még sem küldhetem el őket a jó büdös francba... de lehet ennek is eljön majd az ideje. -^.^-
Talán ez csak egy átmeneti állapot. Ha kicsit kipihened magad, talán újra megjön a kedved. Ha majd visszakapsz egy kicsit abból, amit adtál, akkor újra megjön a kedved az adásra.
Kívánom, hogy így legyen, és tisztellek az alaptermészetedért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!