Hogyan nyugtassam meg az édesanyám? Békítsem meg a bátyámmal és a sógornőmmel?
Elég furán alakult a családi életünk. Hárman voltunk testvérek, egyik bátyám meghalt 4 éve. A felesége és a másik bátyám között körülbelül egy éve alakulgat valami. Tudom, hogy sokaknak furának tűnik, de szerintem nincs benne semmi extra. Sógornőm nagyon szerette az elhunyt bátyámat, de túl kellett egyszer lépnie rajta, én magam is biztattam már egy ideje. Nehezen indult a kapcsolatuk amúgy, nem akart egyikőjük sem belemenni, de végül mégis összejöttek. Én tudtam róla, apukám is látta, de nem szólt bele, anyukámnak viszont eddig nem mondták el. Ő nagyon kivan még mindig a bátyám halála után. Most úgy érzi mindketten elárulták az emlékét. Egyébként ők is sokat rágódtak ezen, nekem viszont nem jutott eszembe, hogy ez árulás lenne. Míg élt a bátyám nem volt közöttük soha semmi, még egy szikra sem, most hogy ő elment, és sokat segített a másik testvérem neki (ház körül, a két kisfiúnál pasis programokkal) valahogy kialakult közöttük. El tudják különíteni a dolgokat, sógornőm is önmagáért szereti, nem a másik tesómat látja benne vagy hasonló.
Kérdésem, hogy mit kezdjek anyukámmal. Nem akarja látni egyiket sem. Mit mondjak neki, hogy változzon a véleménye. Már 2 hónapja tud a kapcsolatról, de még nem sikerült megemésztenie. Azt sem akarom, hogy rámenjen a bátyámék kapcsolata anyukám viselkedésére.
Anyukád amúgy szerette a menyét?
Ha mással jönne össze az is bántaná?
Pontosan mit ért az alatt, hogy megsértik az emlékét? (Ismerem a kifejezést, csak őt mi zavarja?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!