Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha töredezet a haj és nem...

Ha töredezet a haj és nem vágják akkor az mien lesz? Ha töredezet akkor szokot ugy hulani hogy végig hosszuk a hajunkat és akkor pár szál a végén ki lehet huzni? Vagy az mástol van?

Figyelt kérdés

1éve volt levágva a hajam most is kéne csak nagyon lassan nö és nagyon vékony is.

Az lenne a másik kérdésem ha pl 3cm töredezet és 2öt vág a fodrász mert annyit mondok akkor az ugy értelmetlen igaz???

És mért vékonyodot el a hajam amikor hosszu volt 4szer vastagab volt mint most most akkor kopaszodnék is nem??? nem értem

Válaszoljatok kérlek mindnre amire tudtok ezek közül köszi elöre is

2009. aug. 17. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha töredezik a haj és nem vágják vissza egyre rosszabb lesz, ismerősöm növeszteni szerette volna, és több évig nem vágatta, annyira eltört neki, hogy a majdnem derékig érő haját vállig érőre kellett visszavágni. Ha 3 cm el van törve a hajadból, akkor inkább minimum 3 cm-ert le kell vágatni, mert akkor felesleges fodrászhoz menni.
2009. aug. 17. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
én is növesztem a hajamat de nagyon töredezett volt a vége sajnos le kellett vágni de most az AVON hajvégápolóját kezdtem el használni nem olyan drága próbáld ki lehet hogy helyre jön a hajad
2009. aug. 17. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!