Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kallos száraz töredezet...

A kallos száraz töredezet hajra való balzsamot (B5 provitaminos) meddig kell hagyni hatni?

Figyelt kérdés
ma vásároltam meg mert úgy hallotam hogy nagyon jó de két nyelven is írja és az egyikan azt írja hogy pár percig a másikon pedig h 10 percig most nem tudom mert szerintem egy kicsit sok a 10 perc egy balzsamnak deh még ilyet nem használtam igy nem tudhatom Előre köszönom a válaszokat:*
2010. júl. 16. 15:11
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyesírás miatt síettem:))
2010. júl. 16. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki 10 percig, aztán ha sok, és ragad a hajad, akkor tudod, hogy kevesebb idő is elég. Az sem mindegy, hogy pakolásként, vagy balzsamként hirdetik.
2010. júl. 16. 15:40
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm kipróbálom ezzen azt írja hogy balzsam(balsam) igaz mert általága azoknak egy kicsit több idő kell pakolásom is van csak a kallostól az a placentás azon 30 percet ír
2010. júl. 16. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:
én csak addig hagyom rajta ameddig belemasszírozom a hajamba, pár perc, de 10 percig is hagyhatod ha ráérsz
2010. júl. 31. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
szóval ha nincs idő 10 percig akkor elég csak pár percig akkor is fog hattni?
2010. júl. 31. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd fent 5 percig. Pár balzsamom 1 percet ír, de úgy vettem észre, hogyha többet van a hajamon, akkor sokkal lágyabb és selymesebb lesz. A 10 percet én már pakolásnak mondanám.
2010. aug. 1. 08:52
 7/7 A kérdező kommentje:
szerintem is egy kicsit sok hisz pakolásom van szóval...
2010. aug. 1. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!