Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kicsit töredezet a hajam,...

Kicsit töredezet a hajam, növesztem nem akarom levágatni, de ha nem vágatom le akkor milesz igy vele? Infok még a hajamrol.

Figyelt kérdés
kb 2-3éve lett levágatva derékig ért és majdnem válig lett levágva,azota csak a hátam közepéig nöt és tavaly is lett belöle vágva de olyan mintha nem is nöne mert ami nö az eltörik... és akkor megint levágatom megint eltörik és a végén nem csak hogy nem tudom megnöveszteni de egyre csak rövidebb lesz:S mitcsináljak mondjam a fodrásznak hogy csak a töredezet részét vágja?? és mitcisnáljak hogy egyáltalán ne törjön a vége,amugy mitöl törik nem csinálok semmit vele még csak hajszáritot sem használok
2009. aug. 13. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Válts sampont, tegyél fel néha hajpakolást, kerüld a festést és a hajvasalót. Nekem is nagyon törik meg fénytelen, mondjuk én vasalom a hajam, de már 1 hónapja elhatároztam, hogy így hagyom hullámosan, mert az csak tönkreteszi. Néha hajmosás után, mikor még vizes a hajam, teszek a végére egy kis olívaolajat. A fodrásznak pedig mondd meg, hogy csak a töredezett részeket vágja le.
2009. aug. 13. 22:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia még soha nem festettem a hajam nem is akarom még,és én is leáltam a hajvasalásal vagy max 1honapba 1szer, de attol félek h ha most megint vág a fodrász és eltörik pár hét mulva (gyorsan törik) akkor sose lesz hosszu:S

Használok glis kur kifésülö és töredezet hara valo fujos izéket:D ja és az baj hogy mindig más sampont veszek? mert amikor honapokig glis kurt használtam asze volt olyan jó....:S szar a hajam ráadásul nekem is hulámos

2009. aug. 13. 23:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt javasolta a fodrászom, miután levágta a hajvégeimet, hogy balzsammal minden mosás után kenjem be.
2009. aug. 14. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!