Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » MIért ilyen lehetetlen a...

MIért ilyen lehetetlen a hajam? Az olivaolaj tényleg segit töredezet, és töredezetség ellen a hajvégekre?

Figyelt kérdés

Tegnap a fodrász levágta de nagyon és én meg azt mondtam csak a végét,amit muszály...növesztem 2éve és most ugyanott vagyko mint 2ével ezelött pedig már nöt egy csomot de az mind töredezet volt(bár én nem vettem rajta észer...) mostantol csak 1héten egyszer fogom mosni és a meleg olivaolaj pakolása a haj végekre tényleg jo??

Ha veszek hair cliniket és egy npa egyet vennék be(2öt kéne) akkor gyorsabban nö?

És a hair clinknek nincsneek melékhatásai?hizás,szörösödés arcon,bajusznál? mert szernitem kicsit hormon problémáim vannak azért kérem mert ha esetleg ezek elöfordulhatnának akkor inkább hagyom nem akarok még több gondot..IRJATOK

2009. szept. 5. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Vegyél a DM-ben jojobaolajat,drága, de sokáig elég. H a vizes a hajad, mindig kend be vele a végét. Fésülködéhez használj Gliss Kurr kifésülősprayt!

Egyél sok mogyorót, tökmagot, halat, répát, barackot, sütőtököt.

2009. szept. 5. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja és fodrászboltban karottás hajpakolást, 800 ft egy kiló.
2009. szept. 5. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Fodrász vagyok. Az olivaolaj szimplán inkább csak száraz hajra jó. Legolcsóbb megoldás:oliva vagy ricinus olaj+tojás sárgája+méz keverék pakolásként 2-3 hetente rendszeresen!

Sajnos nincs, olyan módszer amitől gyorsabban nő a haj. Ez városi legenda, hidd el!

Írj nyugodtan, ha még kérdésed van!

2009. szept. 5. 12:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi mind kettötöknek.

Még lenne akkor egy pár furcsa kérdésem:

Azt hallotam hogy az se mindegy milyen fésüvel fésüködünk,milyen hajgumi,csat van a hajunkban mert h azis töri ez igaz??

A tesom meg 2éve nem vágata le és gyönyrü a haja nem használ se balzsamot se semmit és nem is törik mért van ez?

2009. szept. 5. 12:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok. Tényleg nem mind1. A túl hegyes fogazatú fésű is károsítja, meg a gumiból készült befőttes gumi és ahhoz hasonló hajgumik is töredezetté teszik a hajat. Fésülködésre a tompa fogazatú hajkefék a legjobbak, hajgumiból pedig a textillel bevonttak, amik nem annyira szorítják el a hajadat.
2009. szept. 5. 13:35
 6/6 A kérdező kommentje:
kösziiii és még annyi hogy akkor mindegy hogy milyen olajat veszek? pl olivaolajbol van extra szüz is meg ilyenek de gondolom ez mindegy de akor az étolaj miért nem jo?
2009. szept. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!