Milyen barzsamot ajánlotok száraz, töredezet hajra? És mien hajvédő barzsamot/spray-t vegyek hajvasaláshoz?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is Köszönöm!2010. máj. 13. 17:52
1/3 anonim válasza:
Barzsam? :D Az balzsam :D
Amúgy a garnier natural avokádós és karités balzsamja nagyon jó. Száraz, töredezett hajra való ez :)
2/3 anonim válasza:
Én a Garnier Fructis tápláló ápolást javaslom. És azt, hogy tegyél 2-3 csepp olajat a hajad végére hajmosás után, mikor még vizes.
3/3 anonim válasza:
igazából nekem a garnierse termékek nem nagyon tetszenek nem is válltak be én inkább a gliss kurt használom a töredezett hajra valót sampont és balzsamot ugyebár a hajam javűlt tőle de viszont ezeknek a termékeknek nincsen jó illatok és nem teszik olyan ragyogóvá selymessé a hajat ezért nem szeretem annyira hajvasalás előtt pedig én syoss hajvédőt fújok a hajamra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!