Baj, ha valaki magának vágja a haját?
nyílván nem baj senkinek, úgy értettem a kérdést, hogy mennyire jó ez, ha magamnak vágnék belőle egy pár centit?
Van nagyon jó ollóm, de azért az csak nem olyan, mintha egy fodrász vágta volna, aki ért a vágási technikához és jobban is látja.
Mondjuk ilyen téren szerintem ügyi vagyok, másoknak is vágtam, festettem már be a haját, szóval végülis bízom abban, hogy magamnak sem rontanám el.
Vélemények?
Inkább mégiscsak menjek fodrászhoz?
Olyan hosszú a hajam, kicsit kellene a végéből vágatni, de félek (jogosan, előfordult már sajnos nem is egyszer) , hogy nagyon belevágnának..
én rendszeresen magamnak vágom, nem érzem h bármi baj lenne vele,
viszont a fodrászoknak 50-60 ezres olló vannak, amire azt mondják, hogy azzal lehet a lehető legkímélőbben levágni, hát én anynira nem értek hozzá, de gyanítom h csak mendemonda:D
oké, köszi a válaszokat:)
vágok egy picit a töredezett végéből, januárban azért megyek majd szerintem fodrászhoz is, mert valami frizurkó csak nem ártana, nem áll már sehogy.
karácsony előtt nem fér bele a keretbe, azon a pénzen inkább veszek valakinek ajándékot:)
Na jó és akkor a válaszolók hány százaléka volt most fiú?:)
Nektek azért könnyebb dolgotok van ám géppel szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!