Lányok! Ti milyen gyakran mossátok a hajatokat?
kedd, csütörtök,vasárnap :DD
zsírosodik hamar szóval muszáj mosni I love kamaszkor xdd
15L
1 teljes hetet nem bír ki a hajam mosás nélkül, mert addigra már nagyon zsíros lenne. Tehát én kb. 5 naponta mosom meg, így még pont jó.
Én meg azért félek a sűrűbb hajmosástól, mert rengeteg hajat veszítek ilyenkor...aztán félek hogy a végén nem marad majd hajam. Hátközépig érő fekete hajam van.
Változó. Van, amikor csah egy héten egyszer, vasárnap mosom meg, de van, hogy 2x, vasárnap és szerdán.
Régebben nekem is gyorsan zsírosodott a hajam, de hál'istennek kinőttem vagy nem tudom, ráadásul amióta nem vasalom a hajam, még kevésbé zsírosodik a hajam. Szóval még a 4. nap is jól néz ki a hajam, nem zsíros, nem lapul le nagyon (bár tény, hogy ilyenkor már hajlamos vagyok rásegíteni: hajtő bevizez, fej lehajt és hajszárítás, ettől újra szép tartása lesz a hajamnak), de még az 5. nap is simán tűrhető.
Viszont hétvégén nem nagyon járok sehova, ezért van, hogy csak hetente 1x mosok hajat.
De olyan is van, hogy össze-vissza jön ki a dolog. Múlthéten pl. megmostam szerdán is a hajamat, viszont így vasárnap még nem volt zsíros és sok dolgom volt, ezért nem mostam meg a hajam csak hétfőn. Így viszont még pénteken is simán jó lesz a hajam, szombaton is vállalható lesz, vasárnap meg már úgy is hajat mosok. :)
Egyébként a heti 2 hajmosás belefér, nem túl sok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!