Hány naponta mossátok a hajatokat? Mit csináltok vele, ha már kicsit zsíros, de még nem mostátok meg? Összekötitek?
Én sajnos minden másnap mosom :/.
Szóval pl hétfön délkörül megmosom, majd szerdán ujra délkörül, mert már zsiros, s ugy ki nem mennék az utcára :D :(
Nagyon zsiros az arcböröm. Meg éjjel "beizzad" a fejem. Tudom, hülyén hangzik, de igy van :D
Itt ahol élek, Ausztriában, nem tiszta a levegö. De pl. ha Vajdaságban vagyok, akkor jól birja a hajam. Talán 3napig. :)
Te milyen gyakran mosod?
18/L
Jelenleg heti egyszer mosom, de szerintem nyáron ebből heti 3 alkalom lesz a nagy meleg, strand, és mindenféle programok miatt.
Ha pedig elég zsíros, és mennem kell valahová, de nem mostam meg, akkor imádkozok, hogy ne fussak össze semmi ismerőssel!=D
Én 3 naponta mosom. De hogy szép legyen, kéne két naponta. :S
Csak az a gáz, hogy ha elkezdem a kétnaponkénti mosást, akkor már bő egy nap után zsíros lesz.
Lehet, hogy nekem is a száraz sampont kéne kipróbálni? Az tulajdonképpen sima hintőpor?
Balea-trend it up.
Nekem ilyen száraz samponom van.Rá kell fújni a hajra,hagyni egy kicsit aztán törölközővel áttörölni,vagy hajszárítóval kifújni a port.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!