Hány naponta mossátok a hajatokat? Mit csináltok vele, ha már kicsit zsíros, de még nem mostátok meg? Összekötitek?
Én hetente egyszer mosom a hajam, vasárnap. Mikor már kezd zsírosodni általában csütörökön, akkor lefekvés előtt alaposan beszórom a hajam, ahol zsíros hintőporral, így reggel olyan mintha megmostam volna. Ha szombaton is megyek valahova, akkor péntek este megismétlem.
Szerintem nem kell drágábbnál drágább szárazsampon stb. Én egyszerű Caola kamillás hintőport használok, és ér annyit mint az ilyen bigyuszok.
Képzeljétek, rájöttem azóta a csodaszerre!! :D :D Úgy örülök neki! Végre nem szagos a fejem! :)
Na, szóval Head and Shoulders használok! Mert ez tartalmaz cinket is, ami "fertőtlenít". Annyira jó, hogy rábukkantam erre. Mert a kézmosó is, amit jelenleg használunk, az is tartalmaz cinket, és rá van írva, hogy milyen jó antibakteriális hatású. És tök véletlenül, ahogy nézegettem a samponokat, valamilyen jó citrusos vagy mentolos illatot kerestem, hátha az használ, szóval ahogy elolvastam a címkéjét, láttam, hogy szintén cinket is tartalmaz, rögtön beugrott, hogy ennek jónak kell lennie a szagok ellen, hiszen elpusztítja a bacikat. És tényleg bevált! Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom! Komolyan, ez a legjobb sampon! :)
(Azt persze nem tudom jó-e korpára is, nekem szerencsére sosem volt korpás a hajam.) De antibakteriális, és ez a lényeg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!