Lányok! Ti milyen gyakran mossátok a hajatokat?
Heti egyszer. Nagyon sokáig naponta mostam, de minél több vegyszert tettem rá, annal jobban zsírosodott.
Aztán szépen fokozatosan leálltam, előbb csak minden másnap, majd minden harmadnap mostam... és így tovább.
Szerencsére fél év alatt vissza állt a hajam állapota normálisra. Nem zsírosodik, nem korpásodik olyan hamar.
Persze nyáron gyakrabban kell mosnom, de olyankor meg nem használok sem sampont sem semmit. A nagy meleg miatt úgyis minden nap, vagy naponta többször vizezem be.
De ha zsíros, akkor copf, vagy valami rendetlen konyt a nyerő. Jutubon keress rá a "messy bun" kulcsszavakra és rengeteg jópofa, egyszerűen elkészíthető konyról látsz majd videót.
Ugyan úgy vagyok vele, mint te. Én elég gyakran mosok hajat. Ilyen időközönként: vasárnap, kedd, csütörtök. Hétvégén általában csak vasárnap mosom meg, mert ilyenkor itthon b@szom a rezet, nem nagyon megyek sehová, tanulok, max nagyszüleimhez, vagy keresztanyámhoz megyek.
Nem valami hosszú a hajam, lapockám felett 5-10 centire van a leghosszabb pontja, mellesleg nagyon sok, és vastag szálú hajam van.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!