Platinaszőke hajat szeretnék, de nem szivatni/festetni! Valami más megoldás?
Hát bocsi ..de ha új színű hajat akarsz , mit vársz ?
Sajnos még nem találtak fel olyat h a sampontól új színe lesz.
Ha úgy döntesz h újhajszín ...bizonybizony van következménye.
Amugy énis festetem a hajam (igaz nem régóta , 3-4 festésen vagyok túl) de én használok hajápolót és idáig a fodrászom megdicsért h tökszép a hajam , a végéből sem kell vágni :)
(bocs h beleszolok de te lehet keversz vmit, mert hidrogén az kell a szökitöporhoz és festékhez is vagyis h az a hidrogénperoxid.)
Ha alapból világos(szökésbarna) a hajad akkor festékkel megoldható, hogy világos szöke legyél. ehhez sztem menj el egy fodrászhoz, mert amit javasolni tudok az professionális termék, ugyh sokra nem mész vele, de az tuti hogy a fodrász megoldja. ha sikerült elérned a kivánt szint utána használj öszhajsampont, mert az nagyonszépen hamvasitja a hajat, és meg ne ijedj h sötétlila a sampon, lényeg hogy nagyon szépen hamvasit
Szia!
Szerintem akkor jársz a legjobban ha elkezded melíroztatni a hajad, néhány melír után szinte teljesen szőke leszel.Akkor veszel egy paéette xxl szőkítő festéket.Azt írják hogy 45 percig kell rajta hagyni de én 10 perc múlva lemostam,úgyis látpg hogy milyen gyorsan szívja ki a hajad.
Nekem egész sötétbarna festett hajam volt és így lettem szőke.Igaz hogy nem azonnal leszel szőke mintha kihidrogéneznék a hajad,de sokkal kíméletesebb,nem roncsolja a hajat.Utána pedig használj méhpempős hajbalzsamot,ettől nem lesz töredezett és nem szárad ki a hajad,ami pedig jellemző a szőkített hajra.
Próbáld ki,nekem bevált!
Ha segíteni tudtam,örülök:)
Jujj, imádom a platinaszőkét!!!!!!:D Nekem barna hajam van és apám egyenlőre nem engedi h befessem! :(
L/13
Nekem nagyonsötét szőke, és nekem se engedik:P Melírozást is titokban csináltam :DDD Kb másfél év múlva TALÁN...addig is gyűjtöm az infókat a festésről:D
13,5/L:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!