Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vörös hajamat le merjem...

Vörös hajamat le merjem szivatni szőkére?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy tavaly ilyenkor vörös voltam, azóta barával festem a hajam de a vöröses fénye még most is megvan. a Vörös kb lenőtt már vagy 20cmt, szerintetek lelehetne ugy a aradék vöröst szivatni h nem megy tönre a hajam és szép szine lesz?:S
2011. szept. 27. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kérd ki a fodrászod véleményét mi ilyenben nem igazán tudunk segíteni!:)
2011. szept. 27. 16:05
 2/5 anonim válasza:
Én nem ajánlanám, mert narancs és citromsárga foltos lesz ott, ahol a vörös pigment még benne van a hajadban, a lenövésedet pedig szinte fehérre fogja kiszívni a szőkítő (mert min. 12% kell), szóval nem lesz szép. Ha szőkülni szeretnél inkább melíroztass, és fokozatosan szőkülj ki, így nem lesz akkora a kontraszt. Remélem segítettem.
2011. szept. 27. 16:15
 3/5 anonim válasza:
Akkor inkább vágd le. Csúnya lesz ha megteszed.
2011. szept. 27. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem értem te most akkor szép barna szeretnél lenni vagy talán szőke??

Ha sötétebb a barna mint amilyen vörös volt akkor addig a részig sima barnával kéne festeni a vörös végeket pedig hamvassal így lesz egy színű.De ha nagyon átcsillog a vörös akkor egy picit lekéne szőkíteni és arra már lehet szép barnát.De menj fodrászhoz inkább

2011. szept. 27. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
a fodrászom a melirt javasolta, csak az nekem nagyon nem tetszik:S midnnekesetre köszönöm midnnekinek a véleményt_)
2011. szept. 28. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!