Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha befestetem szőkére a...

Ha befestetem szőkére a szőkésbarna hajam akkor azt ki kell szivatni ugye?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy kiszivatják de akkor ilyes sárgás lessz a hajam. Én ilyen méz árnyalatosat szeretnék.(félek hogy a sárgás színű szőke nem állna jól):/ De ha meg nem szivatják ki akkor meg csomó szőke melírt tesznek bele nem? :O nem nagyon értem. Valaki aki már tapasztalta vagy esetleg tudja az segítsen!
2010. máj. 7. 10:12
 1/8 A kérdező kommentje:

inkább a hajam színe valamikor világosbarna valamikor pedig szőkésbarna.

csakhogy ne a világos színű hajra gondoljatok.

2010. máj. 7. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:

szőkésbarna hajból lehet világosabbat csinálni. Az h hogy sikerül függ attól h milyen jó a fodrász, milyen jó a festék stb.. De még így is van esély arra h besárgul.. ezért rendszeresen kell fodrászhoz menni.

Akkor tesznek bele melírt ha azt kéred. ha azt szeretnéd hogy az egészet befessék akkor az egészet befestik. mit nem értesz ezen? Ha félsz attól h milyen árnyalatú lesz akkor először a melírt javaslom.

2010. máj. 7. 10:24
 3/8 A kérdező kommentje:

már van melírom:D

körmösöm mondta hogy neki 3 év volt míg teljesen olyan szőke lett amien akart. és melírozták neki folyamatosan.

ez érted?

köszi a választ:)

2010. máj. 7. 10:26
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem középbarna hajam van, a szőke festék teljesen befogja. Még egyszer sem kellett leszivatnom!
2010. máj. 7. 10:31
 5/8 A kérdező kommentje:
dejó köszi:D van remény:D
2010. máj. 7. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Isten őrizz, le ne szivasd, teljesen tönkreteszi a hajad. Egyik barátnőm szivatta le, mert ő feketéből akart szőkét csinálni, szanaszét tört a haja, elvékonyodott és hullott is egy darabig, nagyon brutál megoldás.

A te hajadból simán lehet akár még platina szőkét is csinálni több lépésben, mindenképp fodrászra bízd, ne otthon kísérletezz.

Nekem extra világos hamvas szőke a hajam (amúgy világosbarna), két festés között, hogy ne sárguljon, Schauma sampont használok, ilyen sötétkék flakonban árulják, az van ráírva, hogy ősz, és szőkített hajra. Még a lenövés se nagyon látszik amióta ezt használom. Arra kell vigyázni, hogy ha megmosod, nem szabad sokáig rajta hagyni, mert a vékonyabb hajszálakat megfoghatja halvány kékre/lilára, amúgy meg gyönyörű szép fényes lesz a haj és semmiféle sárgulás nem lesz benne soha.

2010. máj. 7. 10:43
 7/8 A kérdező kommentje:
kösziszépen.:))
2010. máj. 7. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a fejem hátulról. XD

Sötétbarna az eredetim, soha nem voltam fodrásznál, és ezt használom:

[link]

2010. máj. 7. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!