A hajszínem szőkésbarna, és amúgy nagyon szeretem (sose festettem még! ), de szeretnék egy kis változást! Ez jó megoldás lehet?
Sokan mondták hogy a hajszínezők kijönnek egy mosás után.
Ez igaz?És mennyire roncsolják a hajat?Esetleg tudna valaki ajánlani jó márkákat?
Tényleg teljesen tapasztalatlan vagyok e téren,és kicsit félek:(
A színezők nem roncsolják a haj szerkezetét, ellenben a nem ammónia nélküli festékek nagyon. A színezők tulajdonképpen egy réteget képeznek a haj felszínén, míg a hajfestékek a haj szerkezetében viszik véghez a változtatásokat, ezért tartós a hatása, és ezért roncsolja a haj szerkezetét. Hajkímélő megoldás az ammónia nélküli hajfesték, amely ugyanúgy tartós, de nem roncsolja annyira a hajszerkezetet.
A tartós hajszínezők nem jönnek ki egy mosás után, kb. 10-15 mosásig szépen tartják a színüket,utána kezdenek lassan kikopni lényegében majdnem ugyanakkor kell újraszínezni a hajat, mint mondjuk egy festés utáni lenövés miatt.
Nem tudom, hogy eléggé kiemeltem-e,(mert visszaolvasva nem úgy tűnik:), de mindenképpen színezőt vegyél. A festéknél ha változtatni akarsz várhatod míg lenő, mert az sosem kopik ki, vagy további roncsolásos módszerekkel lehet eltávolítani a hajba beivódott színt.
(pl: ha a sötét színűre festett hajadat egy év múlva világos színűre szeretnéd váltani, azt mindenképpen hajszerkezet károsító, színelvonó megoldással lehet csak elérni.)
A festék színe is megkopik, és fakóvá válik(1-2 hónap után)+ lenő és mindig frissíteni kell, a színezőé is, de az nem roncsolja a hajat.
egy barátnőm mondta,hogy neki a szinezőtől lett foltos a haja.Mármint az így kopik,és elég csúnya:S
ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!