Ha a szőkésbarna hajamat feketére festettük 1 éve de most már meguntam ésigazábol homokszőkét vagy világosbarnát szeretnékmegéri kiszivatni szőkére és befesteni olyanszinre? Ha a homokszőke lekopna akkor az eredeti hajszinem lenne?
Figyelt kérdés
2009. szept. 11. 16:18
1/8 anonim válasza:
A festék nem lekopik hanem lenő, és igen az eredeti hajszíned lenne utána, de csak ott ahol már lenőtt.
2/8 anonim válasza:
Hát ha egyszerre csináljátok, akkor ki fog hullani az összes hajad. Fokozatosan kell. Előszőr sötétbarna majd egyre világosabb és közte minimum egy hónapos szüneteket kell hagyni, különben megkopaszodsz.
3/8 anonim válasza:
Jajj istenem dehogy hullik ki a hajad. Annyi, hogy jó fodrásszal kell megcsináltatni. Nekem fekete festett hajamból csináltak aranyszőkét és semmi baja nem lett. Meg sem égett a vége, ugyanolyan szép egészséges maradt. Nekem olyan festékkel csinálta ami már eleve le is szívja a hajat és rögtön színezi is. Szóval nem külön csinálta. Így nem lesz semmi baja a hajadnak.
4/8 anonim válasza:
Csak nagyon ritka az ilyen fodrász. Barátnőmnek 30 cm-t kellett levágni a hajából, annyira széttört. Másik barátnőmnek mesterfodrásza volt és sokat fizetett neki, de mégis a hajának a fele lejött miután leszednték a festéket.Párom anyukája is fodrász és ő sem meri egyből leszívni a hajam.
Kevés fodrász tudja szépen megcsinálni és még kevesebb tudja megfizethető áron.
5/8 anonim válasza:
16:34 nek melyik fodrászatban csináltad meg??érdekelne.előre köszi:)
6/8 anonim válasza:
16:34 Engem az is érdekelne, hogy mennyibe került!
7/8 anonim válasza:
Vidéken csináltattam és 2600ft volt. Szerintem ez egész jó ár. Ilyen hajfestéket amit meg mondtam, bármelyik fodrászkellékes boltban lehet kapni.
8/8 anonim válasza:
Szabad kérdezni hogy hol csináltatad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!