Mielőtt világosítani szeretném a hajam, mindenképp le kell szivatni szőkére az egészet?
Nem mind1, hogy eredeti vagy festett sötétbarna a hajad.
Ha festett igen, de van festékeltávolító is.
Ha nem ... akkor is tisztába kell lenned vele, hogy amit a festékesdobozon látsz szín... az nem egyenlő a Te hajad végeredményének színével. (Pl. ha én ilyen színűt vennék, az én hajamat /vastagszálú/ középbarnáig TALÁN kivilágosítaná...)
(Mondjuk elsőre én tuti fodrászhoz mennék, pedig néha én is drágállom:D)
Ha tényleg otthon szeretnéd, és Te is úgy gondolod, hogy nem fogja be elsőre, akkor igen mindenképp, de nem mindegy az se, hogy a festék pontosan milyen árnyalatú, hány %-os oxival. És a sárgás szín elkerülése végett hamvasító is el fog kelleni.
Világosabb lett a hajad, mint a képen a lánynak? Ha igen ne tedd tönkre még egy szőkítéssel!! :)
De most hogy már világosabb a hajad figyelni kell, hogy elsőre sötétre fogja majd be, és a szőke nagyon könnyen "ledobja" amit ráfestesz. Így az első időben sűrűbben kellhet festeni...
De ha eredeti volt a hajad nem biztos hogy jó ötlet volt kiszőkíteni... vagyis a képen a lánynak, ránézésre csak sok melír van a hajában...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!