Hogyan és mivel tudnám világosítani a fekete hajam?
Évek óta feketére festem a hajam, az eredeti színe sötétszőke és barnás-vöröses árnyalatot szeretnék. Derékig érő hajam van, egészséges, fényes, nem akarom leszívatni és tönkre tenni. Létezik valamilyen szer ami anélkül világosít, hogy roncsolná a hajat?
Ilyesmi hajszínt szeretnék: [link]
Valami színleszedő készítmény - segítenék, de nem ismerem!:(
Hol olvastad? Nem volt hozzá semmi más leírva?
(előző vok)Ha nem sürgős nagyon, holnap majd visszanézek ide, hogy mi a helyzet, most mennem kell..., de szerintem megtaláltam azt amiről írsz!
Szia
okés köszi. Nem sürgős egyáltalán, még csak a tervezési fázisban vagyok :)
Annyi volt róla írva, hogy nem olcsó és állítólag a DM-ben lehet kapni. Fórumon olvastam, de konkrét vélemény nem volt róla olyantól aki már próbálta.
Ahhoz, hogy ne roncsolja a hajat egy leszívatás tudni kell, hogy milyen sűrűn volt festve, hányszor, +hányszor lett áthúzva a haj teljes hosszán, kímélő hajfestékkel lett-e színezve... ehhez szívató mester kell(by Zsidró T.), én csak olyanra bíznám a derékig érő hajam, akinek specifikusan ez a szakmája, sima fodrász nem ért ilyesmihez.
Nem tudom hova valósi vagy és mennyit szánsz a hajadra, de a leírtjaid alapján nem sajnálsz rákölteni, ami mondjuk egy ilyen hosszúságú hajnál elvárható is, de én azt javaslom, hogy 'nem szakember'-hez ne fordulj, a több évi feketére festés után kímélő színeltávolítás céljából.
én 3-4 évig voltam fekete, szívatás nélkül nagyon hosszadalmas kiszedni belőle a feketét, de hosszútávon megéri mert nem kezd el törni a haj.. én úgy csináltam, hogy megvártam míg a fekete kifakul, tehát kb fél évig nem mentem rá festékkel.. így lett egy kicsit sötétbarnább árnyalata, amivel persze már sokkal könnyebb dolgom volt.. ezután kentem rá középbarna festéket, hogy a lenövéssel együtt ne legyen olyan drasztikus az elütés.. néhány hónap múlva (3-4) világosbarna festékkel mentem rá.. aztán sötétszőkével néhány hónap múlva, majd közép szőkével (: így most szép természetes barna hajam van. nekem bevált (:
ha már kellőképp kivilágosodott, olyanra fested, amilyenre csak akarod, mindenféle szívatás nélkül (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!