Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan és mivel tudnám világos...

Hogyan és mivel tudnám világosítani a fekete hajam?

Figyelt kérdés

Évek óta feketére festem a hajam, az eredeti színe sötétszőke és barnás-vöröses árnyalatot szeretnék. Derékig érő hajam van, egészséges, fényes, nem akarom leszívatni és tönkre tenni. Létezik valamilyen szer ami anélkül világosít, hogy roncsolná a hajat?

Ilyesmi hajszínt szeretnék: [link]

2011. okt. 25. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
az olívaolaj természetes világosító és még ápolja is a hajad :)
2011. okt. 25. 21:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nem jött be az olívaolaj, mármint világosításra nem. Amúgy jól ápol az tény, régóta használom a hajamra, de ugyanolyan sötét mint volt.
2011. okt. 25. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
és a mézet próbáltad már? :)
2011. okt. 25. 21:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt is rendszeresen kenem a hajamra :) A házi hajpakolások híve vagyok, sokak szerint azért ilyen egészséges a hajam. :) Tojás, méz, olívaolaj, joghurt, zabkorpa, banán, almaecet, és a többi, valami mindig van a fejemen :D Egy ideje elég durván hullik a hajam, szerintem a fekete hajfestéktől, ezért is szeretnék váltani, a másik ok, hogy unom. Olvastam az előbb valami színleszedő készítményről... Ismeri esetleg valaki? Fodrászokat már kérdeztem az ügyben és mindegyik a hidrogén peroxidos módszert mondta, de azt nagyon nem szeretném :(
2011. okt. 25. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Valami színleszedő készítmény - segítenék, de nem ismerem!:(

Hol olvastad? Nem volt hozzá semmi más leírva?

2011. okt. 25. 21:53
 6/10 anonim ***** válasza:

(előző vok)Ha nem sürgős nagyon, holnap majd visszanézek ide, hogy mi a helyzet, most mennem kell..., de szerintem megtaláltam azt amiről írsz!

Szia

2011. okt. 25. 22:15
 7/10 A kérdező kommentje:

okés köszi. Nem sürgős egyáltalán, még csak a tervezési fázisban vagyok :)

Annyi volt róla írva, hogy nem olcsó és állítólag a DM-ben lehet kapni. Fórumon olvastam, de konkrét vélemény nem volt róla olyantól aki már próbálta.

2011. okt. 25. 22:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez esetleg?:

[link]

?

2011. okt. 27. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy ne roncsolja a hajat egy leszívatás tudni kell, hogy milyen sűrűn volt festve, hányszor, +hányszor lett áthúzva a haj teljes hosszán, kímélő hajfestékkel lett-e színezve... ehhez szívató mester kell(by Zsidró T.), én csak olyanra bíznám a derékig érő hajam, akinek specifikusan ez a szakmája, sima fodrász nem ért ilyesmihez.

Nem tudom hova valósi vagy és mennyit szánsz a hajadra, de a leírtjaid alapján nem sajnálsz rákölteni, ami mondjuk egy ilyen hosszúságú hajnál elvárható is, de én azt javaslom, hogy 'nem szakember'-hez ne fordulj, a több évi feketére festés után kímélő színeltávolítás céljából.

2011. okt. 28. 20:33
 10/10 anonim ***** válasza:

én 3-4 évig voltam fekete, szívatás nélkül nagyon hosszadalmas kiszedni belőle a feketét, de hosszútávon megéri mert nem kezd el törni a haj.. én úgy csináltam, hogy megvártam míg a fekete kifakul, tehát kb fél évig nem mentem rá festékkel.. így lett egy kicsit sötétbarnább árnyalata, amivel persze már sokkal könnyebb dolgom volt.. ezután kentem rá középbarna festéket, hogy a lenövéssel együtt ne legyen olyan drasztikus az elütés.. néhány hónap múlva (3-4) világosbarna festékkel mentem rá.. aztán sötétszőkével néhány hónap múlva, majd közép szőkével (: így most szép természetes barna hajam van. nekem bevált (:

ha már kellőképp kivilágosodott, olyanra fested, amilyenre csak akarod, mindenféle szívatás nélkül (:

2012. szept. 17. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!