Hogyan tudnám visszanyerni eredeti világosbarna hajszínem? Most festett sötétbarna (majdnem fekete)
Minimum 2 hét múlva tudsz bármit is kezdeni vele.
Esetleg Oxy Reload, de az is min.2 hét múlva..
+ :FODRÁSZ, mert ha festetted és azt akarod eltávolíttatni az már komolyabb szaktudást igényel.
Minden világosítás(ilyen szinten) károsítja a hajad, ha pedig festetted, méginkább károsodni fog ha le akarod szedetni.
Ezt olvasgasd át:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
A szőkítő krém+ szőkítő por+oxy is nagyon károsítja , az Oxy Reload-ról csak jókat hallottam, de az is bizonyos szinten károsítja, mert színeltávolítás...
Mindenképpen konzultálj a fodrászoddal, majd ő megállapítja, hogy melyik megoldás lehetne a legkímélőbb a hajad számára!!
KI NE SZŐKÍTSD, MERT TELJESEN TÖNKRE TESZED A HAJADAT !!!
Egyszerűen fesd be az eredeti színre és várd meg, amíg lenő.
Elsa:
Ha befestem az eredeti hajszínemre, az nem fog meglátszani... Sötétbarna festett hajra felesleges világosbarnát ráfesteni mert ugyanolyan marad.
Szia :) Tudom.
Azonban, ha a hajfestékek dobozán megnézed a "kapott eredmények" színeit, láthatod majd, hogy melyiket érdemes választanod ahhoz, hogy az eredetit visszanyerd. Végig kell böngészned párat, ennyi az egész. Ne kapkodd el, s lehetőleg egy jobb minőségűt válasszál( = ne sajnáld a pénzt ezúttal, úgysem fogod többé festegetni).
Valamint, ha túl vagy az egészen, jó vastagon balzsamozd egy darabig, hogy ne menjen tönkre nemcsak a vége, hanem az egész hajad.
Sokat segít az ún. szárazbalzsam, amit rajta kell hagyni a hajon hajmosás-balzsamozás után, ill. hajmosás nélkül is használható, ha a hajvégek töredezettek vagy erősen igénybe volt véve a haj.
Sajnos sokan esnek "áldozatul" a sokféle hajfestés próbálgatásainak. Eleinte jó bulinak tűnhet, de évek múlva visszaválaszol a haj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!