Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon csúnya arcom van, és...

Nagyon csúnya arcom van, és nem tudom hogy hogy tüntessem el. Tudtok adni tanácsokat? Mivel tüntessem el?

Figyelt kérdés

De ha hozzányúlok,akkor nem lehet kinyomni,és láthatatlan pattanások de kinyomni nem lehet!!!Pl.ha kimegyek,akkor fényen nagyon látszik ez a bőrhiba.

Link:

[link]

2009. júl. 27. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

a címen akkorát szakadtam :D

hogy tudnád eltüntetni az arcodat? XD

2009. júl. 27. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
xD
2009. júl. 27. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Eltüntetni nem tudod az arcod,de talán,ha álarcban járnál,nem látná senki.Ha nincsenek pattanásaid,csak zsíros a bőröd,azon lehet segíteni megfelelő kezeléssel.Pl.uborkapakolással.
2009. júl. 27. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
nyomj egy balta gombot!
2009. júl. 27. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átlagos kamasz bőröd van a hormonális változásoktól. Tini tonik, bőrradír, zsíros ételek és mogyoró kerülése, antibakteriális szappan az arcodra, néha kozmetikus, ne legyen kisebbségi érzésed. A kérdésfogalmazáson mi is röhögtünk: lányom szerint húzz egy mekis zacskót az arcodra, úgy tűntesd el.
2009. júl. 27. 19:56
 6/8 A kérdező kommentje:
jó nem az arcomat. de aztis kéne xd
2009. júl. 27. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Zsíros bőrre: kevés élesztőt tejben össze trutyizni és masszaként rákenni az arcra, mint egy pakolást, majd egy idő után lemosni.

Tervezem a kipróbálást.

A cím meg tényleg poén lett, bocsi. :D

2009. júl. 27. 20:18
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi. nembaj kicsit hülyén fogalmaztam meg...xd

álmosság jele

2009. júl. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!