Pattanások, mitesszerek elleni harc! Kérlek, adjatok tanácsokat!?
Szia! Nekem is problémás bőröm volt, mindaddig, míg nem javasolták az Aloe Activatort (5-6000 ft körül van) és az Aloe Vera gélt/sprét (Rossmannban kapható 1200 ft körül van). Egy ilyen kozmetikai vattakorongra tettem az egyikből, majd egy másik vattakorongra a másikból és felkentem őket. Persze hagytam, hogy "beigya" a bőröm. 10-15 perc alatt beszívja.
21/L
Felejtsd el a házi praktikákat. Menj el bőrgyógyászhoz, nekem az segített anno 13-14 évesen. Egyszerűen borzalmasan néztem ki. Kaptam gyógyszert, amit szednem kellett, meg kenőcsöt amivel kenegetni a képemet. Aztán 1-2 alkalommal kinyomkodták az összes pattanást meg mitesszert az arcomon, lekezelték valami lemosóval stb. És elmúlt, kb 1-1,5 év alatt tök szép lett az arcom. Ma már csak néha jön ki 1-1 pattanás.
19/L
Hát..én anno hiába mentem el bőrgyógyászhoz, nekem olyan vacakot írt fel, hogy abszolút nem használt! Én ezért próbáltam ki az Aloe-kat és nekem ezek segítettek!
21/L
10:29, minden bőr más és más, ha nem működik, amit írt, vissza kell menni szólni... :-/
Bár a fő, hogy azóta megoldódott. :)
Első válaszoló vagyok: semmiféle szappannal nem mostam arcot, csak hideg vízzel. És csak az Aloe verás termékeket használtam. Nem kell belőlük sokat tenni, így sokáig elég.
Nekem 1 évig kitartott az Activator, a gélből pedig még mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!