Hajápolási tanácsokat várok! Írnátok párat?
én pl balzsam helyett gliss Kur,pantene pakolásokat használok. serical latte pakolást használok ezenkívűl hetnte 1x,1-2 óráig,nagyon jó:) + leave in spary(gliss kur) és hővédő(lee stafford). néha vmelyik pakoláshoz keverek egy kis mézet,hajmosás után 30 percig rajta hagyom,annyira puha lesz tőle,hogy hihetetlen:)
17L
Szia! :)
Én most Garnier Naturals Avokádó-Karités sampont/balzsamot használok, fényes tőle a hajam, bár kicsit nehezíti. Eddig dm'bn vettem Cosmetic Plant'os csalánsampont, nagyon szerettem, mikor egy időben korpás volt a hajam, bár Magyarban nem tudom, hogy van-e, én Romániában élek. Lehet visszatérek rá. Hajpakolást nagyon ritkán használok, abból a Kallos placentásat :D (növényi placenta, esetleg, ha nem hallottál még róla). Hála az égnek, szép hajam van, fényes, nem annyira zsírosodós és nem törékeny. :) Kb. 4 havonta kell vágatnom. Az egyenes haj egészségesebb, mert ha tépett a hajkorona, akkor a fodrász nem tudja mindenhonnan levágni a töredezett részeket. Én júniusban vágattam le a kicsivel lapockámig (?) érő hajamat váll alá érőre, hogy legyen egyenes, de még így is van benne egy "lépcső". Egy időben használtam a ricinusolajat, bár összevissza, végül abba hagytam, mert nem volt időm rá. Nagyon beváltak a Panetene balzsamok is. Uhh, más most nem jut eszembe a hajról, pedig én is mániákus vagyok. :)) Ja igen, nem szoktam sosem szárítani, hajmosás után hideg vízzel még "átlocsolom" a fejbőröm (pár mp'ig, nehogy megfázzon, mert attól korpásodhat), vasalni nagyon-nagyon ritkán szoktam, inkább suliidőben, akkor is hővédőt használok. A hővédőm Balea, dm'ben kapható. Nekem fekete színű dobozos van, nagyon szeretem és jó az illata, a Syoss nagyon alkohol szagú.
Azt hiszem kb. mindent leírtam. :D
Remélem hasznos volt a válaszom. :)
Szia ebben a témában én is nagyon mániákus vagyok:D. Eddig csak arra hajtottam, hogy puha legyen a hajam és ne törjön...aztán egyszer kielemeztem a Glisskur fújós balzsamját..hát rosszul lettem.. annyi rákkeltő dolog van benne, hogy nem igaz...(Tök jó, hogy mielőtt ezt megtettem volna épp vettem egy újabb flakonnal:S) Eddig Glisskur sampont használtam, kétszer mostam meg vele a hajam, majd latte hajpakolás, kimostam, megtöröltem, rá glisskur fújós hajpakolás és a végére szilikon hajcsepp. (nah most tudni illik, hogy a szilikon egy rákkeltő bomba...)Ezért utána olvastam a dolgoknak, és nagyon sok helyen írták, hogy a kókusz olaj a csodaszer, a világ legegészségesebb dolga.. kívülről és belülről egyaránt. Rendeltem is, igaz én szűrt olajat rendeltem, ami elsősorban étkezésre való, de nem baj:) nagyon puha lett ettől is a hajam. Most már így ápolom:
Mielőtt hajat mosnék, az előtti este bekenem a fejbőröm ricinus olajjal, a haj hosszomat pedig kókusz olajjal, belebújok egy sapkába. Reggel mikor felkelek, leveszem a sapit, megmasszírozom a fejbőröm, majd lemosom az olajat, ismét 2x Glisskurral. Utána al latte hajpakolás félóráig, majd lemosom. megtörlöm és a végére teszek egy pinduri kis kókusz olajat, ha nem muszáj nem szárítom meg, de azért télen jobb hogy ha a fejbőröd nem vizes, mert könnyen megfázhat... kb ennyi:) de mindig nézem az újdonságokat, hogy mi lehetne még ennél is jobb (bár kétlem, hogy ennél jobb lehet valami:) )
Remélem segítettem:)
11:42 nek köszi!:) kipróbálom énis!
rendelek ricinus olajat és kókusz olajat is!!
nekem nagyon göndör hajam van,és egyszerűen szenvedek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!