Miért töredezik a hajam, ha nem is vasalom?
Csak hajszárítózom a hajamat, akkor is igyekszem kíméletesen, alacsony hőfokon beszárítani.
Használok Gliss Kur sampont, balzsamot, hajvégápolót, néha hajpakolást, még hővédő sprayt is fújok a hajamra.
Viszont hiába mindez, mégis töredezni kezd a vége, és mennem kell vágatni, pedig szeretném szép hosszúra növeszteni.
Most is megyek majd hajvégigazításra, de lehet hogy okosabb lenne, ha nem lépcsőzetesre vágatnám, hanem egyenlő hosszúra...
Tudna valaki javasolni valamit a hajamra?
Másoknak miért nem töredezik és miért van olyan szép hosszú haja? :D
az olívaolajos megoldás elég drága... hajvégápolót nem igazán ajánlanék, még régebben mondta a fodrászom, hogy az csak egy szilikon bevonatot képez a hajra, ami nem tesz túl jót neki, hiába tartja össze a hajvégeket. :)
a hajszárító is ugyanúgy töri a hajat, nagyon jól kell használni ahhoz, hogy ne törje el.
A hosszú haj alapból töredezik, akármit is csinálsz vele. Nekem majdnem derékig érő hajam van, nagyon ritkán vasalom, szárítani sem sokszor szoktam (ugyebár az a legjobb a hajnak, a magától szárad meg), mégis töredezett a vége, és ha visszavágatnék belőle is töredezett lenne, csak méglassabban nőne.
Próbáld hanyagolni a hajszárítót.
Most egy 7-féle növényi olajat tartalmazó ápolót használok, és bevált. Fodrászkellékestől van (nem boltiból, hanem rendelősből). Ha érdekel, kérdezz rá a fodrászodtól.
talán eleve ilyen típusú a hajad? Valószínű a nyári nap sem tett jót neki, meg ha sokat van kiengedve, az sem.
Szerintem a fodrászodtól kérjél tanácsot, hogy milyen samponnal mosd, a bolti termékek nem sokat érnek :S
Én is a fodrászomtól veszek repceolajos ápolót, mert növesztem és melegollóval lett levágva.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! :)
Utolsó válaszoló! A melegollós vágás mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!