Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha 160fokon vasalom a hajam...

Ha 160fokon vasalom a hajam akkor kevésbé töredezik?

Figyelt kérdés

na a dolog adott, eddig 180 fokon vasaltam, és valahol azt olvastam hogy állítólag 160foktól töri a hajat, ezért gondolom én ha leveszem 160 fokra kevésbé fogja törni, ezzel ellentétben kipróbáltam, hát a hajam szálkásnak tűnt, ápolatlannak míg nagyobb hőmérsékleten szép és egyenes volt.

megéri 160 fokon vasalni, nekem inkább fontos hogy nőjön is, de ha nem vasalom egyáltalán akkor meg a fejem... hát hagy ne részletezzem !!!

2009. ápr. 27. 21:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam vele.

160-170 fokon vasaltam.De rájöttem, hogy 160-170 fokon többször áthúzom a hajamon.190 fokon meg egyszer végighúzom és kész.

Szerintem ennyi erővel csinálhatod nagyobb hőfokon is, mert 16 fokon többszöri végighúzással egyenesedik ki=ugyan úgy jobban égeted, attól hogy 160 fog.

Szerintem:)

2009. ápr. 27. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

160* és fok*

Bocsi már késő van!

Na szóval, én 190-200 fokon csinálom, mert csak egy húzás, és sokkal szebb a hajam, mint hogy 160 fokon huzigálom többször, hogy egyenesedj már ki.

2009. ápr. 27. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon igaza van az előttem válaszolónak!

Régi simítómmal 180 fokon vasaltam, és háromszor négyszer át kellett rajta húznom, az újjal pedig 230 C°-on vasalom és ezzel csak egyszer kell. Tartósabb és szebb is :)

2009. ápr. 27. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasnolnó problémával küzdök. régi hajvasalóm max 180 fokot tudott, azon vasaltam a hajam, többszöri áthúzással. A jelenlegi maximumon 250 fok. Ezzel viszont már tényleg elég szép frizurákat lehet készíteni. Múltkor úgy döntöttem, kevesebbet vasalom, és azt is alacsonyhőfokon. Levettem olyan 150-200-ra, és akkor meg másnap át kellett mennem rajta megint, mert nagyon rosszul néztem ki....
2009. ápr. 28. 09:08
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
én nem értelek titeket,az én vasalóm 180 fokon vasal,de egyszer elég áthúzni a hajam...250 fok? Úristen,nem ég szét a hajatok? :D
2009. ápr. 28. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én is 200 fok körül vasalom de mindennap sok lánynak azért elég a 150 fok mert kevés és vékony szálú a hajuk
2009. ápr. 28. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
17:30-as szerintem neked azért elég egy húzással a 180 C°-on mert normális hajad van. :) Ha látnál engem! Jesszusom, egy dús fénytelen fészek szénaboglya oroszlánsörény xD nem tudom mit írhatnék még, egyszóval borzalmas a hajam. És nekem ilyen eredetileg (sajnos):( tehát a simító már nem ronthat rajta :D
2009. ápr. 28. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ha 250 fokon is vasalom, akkor is csak 3-4 naponta egyszer. Ilyen gyakran mosok hajat, de ennél gyakrabban nem szoktam vasalni. Nem ég szét a hajam, de azért legalább kéthavonta vágatnom kell a végéből. Vasalás nélkül nagyon rendezetlen, és fénytelen, erőtelen a hajam... :(
2009. ápr. 29. 08:07
 9/9 A kérdező kommentje:

ez szerintem tévhit, hogy többször végig húzod akkor ugyanannyit ér mint egyszer nagyon magas hőmérsékleten...

nem adódik össze a hőmérséklet ahányszor végighúzod :D ugyanúgy 160 fokkal "terheled" a hajad...

2009. máj. 6. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!