Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nemrég vasalom a hajam, de...

Nemrég vasalom a hajam, de sajnos már töredezik és hullik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 13:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hagyd abba a hajvasalást.
2010. júl. 29. 13:25
 2/12 anonim válasza:
Egyet értek az előzövel..!
2010. júl. 29. 13:27
 3/12 A kérdező kommentje:
De akkor hogyan egyenesítsem ki? :( (mert göndören borzasztó!!!)
2010. júl. 29. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Göndören borzasztó? Gondolj bele, hogy milyen lesz fél év múlva a vasalástól. Egyik ismerősömnek fiús fazonú hajat kellett vágatni, mert annyira tönkretette a vasalás az egyébként egyenes vállig érő haját. Szerintem fogadd el, hogy ilyen a hajad. Sok egyeneshajú lány meg göndöret szeretne.:-)
2010. júl. 29. 13:44
 5/12 A kérdező kommentje:
DE az osztálytársaim is vasalják (naponta többször is), de nekik semmi bajuk sincs (legalábbis az egyikek)... De úgy hallottam h van egy "hajkímélőbb módszer" is! :(
2010. júl. 29. 13:52
 6/12 anonim ***** válasza:

Ismét legelső vagyok.:)

Lehet, hogy nekik más a hajszerkezetük, de előbb-utóbb biztosan meg fog látszódni a hajukon, a vasalás.

De minek erőlteted a hajvasalást, ha neked hullik tőle a hajad?:D De ha mindenáron vasalni szeretnéd a hajad akkor csináld azt, hogy hajegyenesítő samponnal (Gliss kur-nak is van ilyen terméke) megmosod a hajad. Amikor már csak egy picit nedves a hajad tegyél rá hajegyenenesítő hajhabot( Taft-Straight and Glossy). Aztán vasald ki a hajad. Így tovább tart a haj egyenessége és nem kell sűrűn vasalni. Szerintem elég, ha egy héten egyszer kivasalod így a hajad.

2010. júl. 29. 14:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! NAGYON kedvesek vagytok! :D <3
2010. júl. 29. 14:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen hajvasalód van???

Én már 2 éve vasalom a hajam és az enyém abszolút nem törik. Csak azért vágatok le 1cm kéthavonta h gyorsabban nőjön.

2010. júl. 29. 16:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nem akarod, hogy szarrámenjen a hajad pár hónapon belül, mondj le a gyakori vasalásról. neked ilyen a hajad, hogy rosszul tűri, nem mindenkinek egyforma. én is vasaltam egy időben minden hajmosáskor, vagyis heti kb 3-szor és tépni lehetett a hajam alját, úgy eltört. pedig kentem rá a méregdrága hajápolókat, hővédőket. a vasalóm se valami gagyi pedig. azóta csak alkalmanként vasalom (kb heti egy) azóta valamivel jobb a helyzet.

egy tipp: adj legalább egy esélyt a göndör hajnak, csináltass fodrásszal göndör frizurát. lehet, hogy úgy megtetszik, hogy soha többet nem veszel a kezedbe vasalót.

ha ragaszkodsz továbbra is az egyeneshez, akkor vegyél egy vastag körkefét, tegyél a hajadra egyenesítő krémet és tincsenként szárítsd egyenesre. én is így szoktam, nagyjából egyenes lesz és szép csillogó.

2010. júl. 29. 17:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom a krémet! Már ki is néztem egyet! ;-)
2010. júl. 29. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!