Nemrég vasalom a hajam, de sajnos már töredezik és hullik. Mit csináljak?
Ismét legelső vagyok.:)
Lehet, hogy nekik más a hajszerkezetük, de előbb-utóbb biztosan meg fog látszódni a hajukon, a vasalás.
De minek erőlteted a hajvasalást, ha neked hullik tőle a hajad?:D De ha mindenáron vasalni szeretnéd a hajad akkor csináld azt, hogy hajegyenesítő samponnal (Gliss kur-nak is van ilyen terméke) megmosod a hajad. Amikor már csak egy picit nedves a hajad tegyél rá hajegyenenesítő hajhabot( Taft-Straight and Glossy). Aztán vasald ki a hajad. Így tovább tart a haj egyenessége és nem kell sűrűn vasalni. Szerintem elég, ha egy héten egyszer kivasalod így a hajad.
Milyen hajvasalód van???
Én már 2 éve vasalom a hajam és az enyém abszolút nem törik. Csak azért vágatok le 1cm kéthavonta h gyorsabban nőjön.
Ha nem akarod, hogy szarrámenjen a hajad pár hónapon belül, mondj le a gyakori vasalásról. neked ilyen a hajad, hogy rosszul tűri, nem mindenkinek egyforma. én is vasaltam egy időben minden hajmosáskor, vagyis heti kb 3-szor és tépni lehetett a hajam alját, úgy eltört. pedig kentem rá a méregdrága hajápolókat, hővédőket. a vasalóm se valami gagyi pedig. azóta csak alkalmanként vasalom (kb heti egy) azóta valamivel jobb a helyzet.
egy tipp: adj legalább egy esélyt a göndör hajnak, csináltass fodrásszal göndör frizurát. lehet, hogy úgy megtetszik, hogy soha többet nem veszel a kezedbe vasalót.
ha ragaszkodsz továbbra is az egyeneshez, akkor vegyél egy vastag körkefét, tegyél a hajadra egyenesítő krémet és tincsenként szárítsd egyenesre. én is így szoktam, nagyjából egyenes lesz és szép csillogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!