Szerintetek mit kéne használnom a hajamra? Egy ideje eléggé hullik és töredezik a hajam!
Szerintem, ha jól vasaltad a hajad és mindig használtál hővédőt, vagy ápoló krémet akkor nem ettől hullik a hajad, ha valamilyen belső gond lehet.
Ha a körmöd is kicsit gyenge és gyorsan letörik én elmennék belgyógyászhoz és utánajárnék. Lehet ez mandulától, de nekem enyhe pajzsmirígy alulműködéstől volt ilyenem.
Igen, egy teljes vérkép nem ártana! Egyébként is most nyár van, szerintem ilyenkor alapból jobban hullik az ember haja!
Ha töredezett, akkor használj hetente valami pakolást ( lehet otthon készített, vagy valami amit boltban veszel).
Kicsit vágass is a hajadból, ha nagyon törik, ez elkerülhetetlen. Rengeteg hajolaj, tápláló szérum és pakolás létezik már, megfizethető kategóriákban.
Belsőleg is érdemes szedni valamit, vannak különböző vitaminok. A Biovanne nem olyan drága, de léteznek még olcsóbbak is. A Dm-ben lehet kapni több félét, ami hajra-körömre jó, nézd meg azokat!
Fodrásznál mikor voltál???Viccen kívül kérdezem.Egy frissítő vágás csodákra képes.Én tegnap voltam.Nagyon jó!!
A törött részeket levágta, jól meg szedte ilyen ritkító ollóval.És mintha több hajam lenne mint volt.Ja és nem hullik!!Eddig hajmosás után tele volt a kád a hajammal.Most nincs egy szál se. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!