Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha nagyon elvan vékonyodva a...

Ha nagyon elvan vékonyodva a hosszú hajam akkor muszaly levágatni?

Figyelt kérdés
Imádom a hosszú hajam nekem nem is áll jól a rövid de mostanában nagyon elkezdett hullni és nagyon elvékonyodtak a hajszálaim nem tudom mitől nagyon ritkán vasalom és mégis ezen már csak az olló segíthet??
2012. aug. 11. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem kell teljesen levágni, csak 1-2 havonta keveset ami nagyon el van vékonyodva, hidd el sokkal szebb lesz tőle.
2012. aug. 11. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
ja
 3/6 anonim ***** válasza:
vitamint kellene szedned, valamilyen hajvitamint, Biovannet vagy hasonlót. Ha nem törik, én nem vágatnám, max. a végéből félévente pár centit.
 4/6 A kérdező kommentje:
1-es kommentelő köszi ezt kiprobalom :))
2012. aug. 11. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a problémám,lassan két éve és nem vágattam még le belőle,bár tervezem. Nekem a következők váltak be a helyzet kezelésére:

Hajhullásra: a Revalid hajtonik.Ha ez drága,akkor olvastam sok jót a Vitanol C-ről,ez kb 10ed annyiba kerül,de evvel személyes tapasztalatom nincs.Ha kipróbálod írd meg milyen.

Elvékonyodott hajvégen optikailag javíthatsz hajvégápoló használatával (ebből Nekem az avonos vált be) és szerkezetileg pedig akármilyen hidegen sajtolt olajjal megpakolhatod (pl.: kókuszolaj,olíva...) bedunsztolod és voálá,teljesen beszívódik a hajba sokkal másabb lesz tőle a hajvég is.

Remélem segítettem!?:)

2012. aug. 11. 17:07
 6/6 A kérdező kommentje:
igen köszi kipróbálom :))
2012. aug. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!