Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sürgős! Hogyan lehet hosszú...

Sürgős! Hogyan lehet hosszú hajból hullámos hajat csinálni?

Figyelt kérdés

Fenékig érő hajam van és utálom hogy ilyen egyenes és hullámos,göndör hajat szeretnék csinálni.Szinte már mindent kipróbáltam pl: vizesen sok picire befontam és mikor megszáradt nem hullámos volt hanem egyenes.Próbáltam már hajcsavaróval is de 12 óra alatt sem száradt meg pedig szárítottam is hajszárítóval.A hajsütővasat is kipróbáltam többször is de 2 óra mire megcsinálom és ráfújok fél flakon hajlakkot de pár óra múlva kimennek belőle a hullámok.

Tud valaki egy jó módszert?? Ilyesmit szeretnék:

[link]

2012. aug. 9. 14:15
 1/3 anonim válasza:
manapság már vannak különböző hajgöndörítő samponok,meg hajkúrák.Vagy menj el fodrászhoz! :)
2012. aug. 9. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem hoz semmit a link, próbáld újra vagy egy másik hasonlót!:-)
2012. aug. 9. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
daueroltasd be
2012. aug. 9. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!