Lányok ti mit csináltok a bajszotokkal?
16:10-es vagyok.
igen, mert pl. a lábamon is megerősödött kissé ott is, ahol korábban halványabb volt. igaz, hogy ott epilátort használok, de az elv ugyanaz, kitépi gyökerestől.
a borotvától viszont mindenképp jobb.
a kiszőkítés nem az igazi, egy barátnőm csináltatta egyszer, és még feltűnőbbek volt szegénynek, hogy sárgás színű lett. nagyon gáz volt! :S
ja, és ezeket mostmár csak csipesszel szoktam kihuzogatni.
ha sietek, vagy,ég túl kisi, akkor leborotválom.
nagyon jól döntöttél! remélem, jól sikerült a buli! :)
(valaki írta korábban, hogy nagyon bepirosodik, ha csipesszel szedjük, nem tudom, én mikor szedem a szemöldököm, utána csak kb. 2 percig piros vagy egyáltalán nem)
Ekkora baromságot hogy gyanta erősít..
Mégis miylen logika alapján??
Nyugodtan gyantázzatok, nem erősít.
Sőt megsúgom tudósok kimutatták, semmiylen szőrtelenítési módszer nem erősít, még a borotválás se, mindenki adott szőrállománnyal születik, csak optikai csalódás hogy erősebb jön vissza, illetve a legtöbben tizenévesen kezdenek bele, és még amúgyis fejlődnek, azt hiszik hogy a borotva erősítette meg pedig csak a hormonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!