Lányok ti mit csináltok, hogy az intim szőrtelenítés utáni állapotot kibírjátok?
Figyelt kérdés
Nem tudom megszokni az intim területek szőrtelenítését annak ellenére, hogy sok éve csinálom. Akár borotválásról, akár epilálásról van szó, elviselhetetlen utána az irritált érzés! Kisebesedik, bepirosodik, szúr, viszket, fáj és a szexuális életemet ez negatívan befolyásolja. Nektek nem ilyen?2011. okt. 23. 18:12
1/9 anonim válasza:
de. az utobbi idöben nem "nyomom" annyira oda a borotvat. nem lessz olyan sima de nem is szur.
2/9 anonim válasza:
nekem is ez volt a problémám elkezdtem kísérletezni különféle borotvákkal és nem rég találtam egyet ami tökéletesen leviszi a szőrt és semmilyen irritáció nem lesz borotválkozás után
wilkinson
3/9 anonim válasza:
-Lejegeled
-hintőporral bekened
-a fájdalmat el kell viselni
4/9 anonim válasza:
elviselni? ugyan mar...... nem vagyunk mazoistak...
5/9 anonim válasza:
Nekem mostanában nincs ezzel problémám, kipattogni kipattogok, de az is csak szex után, ha nagyon megizzaszt a párom. :)
Wilkinsont használok én is, plusz először a növéssel megegyező irányba, és után óvatosan ellentétesen, hogy simább legyen. Nekem néha kicsit vérzik, de utána egyáltalán semmi baja.
6/9 anonim válasza:
Ezért kezdtem el gyantáztatni, így 2 hétig nyugi van odalent :)
Utána 1 hetet még növesztem, szóval elég 3 hetente megcsináltatnom.
7/9 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen, és tudom milyen borzasztó. Talán az a legjobb, ha miután leborotváltad, bekened Bepanthennel és nem húzol fehérneműt egy darabig (pl. éjszakára) A Bepanthen fertőtlenít és sebet gyógyít, és ha hagyod beszívódni és összezárulni a pórusokat, akkor elvileg segít.
8/9 crv válasza:
vannak szőrtelenítő krémek is a világon már :D
9/9 anonim válasza:
Ha ezt meg is csináltad akkor utana kend be valami kenőccsel ami hűsíti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!