A neogranoron kenöcs kb mennyi idö után tünteti el a szörtelenités utáni pattanásokat?
Minden zsiradék táplálja a pattanásokat. Az általad említettre is rá van írva. hogy van benne lanolin, ami nem más, mint a birka gyapjáról lemosott zsír. Vásárolj a dm-be, vagy a MEDILINE nagykerben, vagy az Árkád földszinti bioboltjában VERMIX forte szárítókeveréket. Nagyon gyorsan leszárít minden pattanást és nem drága.
Kozmetikus Kati
Körülbelül i300 forint, de sok, 120 mililiter és minden sebedre és pattanásodra is használhatod.
sok évig eláll,illetve soha nem romlik meg. Ha a szádba pl afta nöl akkor ezzel azt is kenegetheted.
kozmetikus Kati
Ha használni fogod akkor majd jelentkezz légy szíves és ajánljad másnak is, mert magyar termék és magyar terméknek nincs pénze reklámra.
Kozmetikus Kati
Az Arénától nincs messze az ÁRKÁD az Örsnél. Ott a földszinten van a bióbolt, könnyen megtalálod, vagy amilyen érdeklődő, jó szándékú és okoska vagy, szólhatnál az ARÉNÁ-ban egy bioboltosnak, hogy rendeljen a MEDILINE (medilájn) nagykereskedelemtől, és a rendeteg pattanásosnak és gyantáztatónak terjessze a Te segítségeddel is. Én is az voltam, tudom milyen alárendelt érzéssel és fájdalommal jár az ilyen probléma.
puszi, kozmetikus Kati
8medilájn )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!