Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ebben a melegben mit csináltok...

Ebben a melegben mit csináltok, hogy ne izzadjatok annyira?

Figyelt kérdés
Csak mert ha ki kell mennem pár órára,akkor leizzadok nagyon,és nem segít az izzadásgátló meg parfüm...Csurog rólam az izzadtság...Meg úgy nem csak hónaljnál hanem egész testnél,mit ajánlotok??
2011. júl. 13. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát a legjobb amit tehetsz, hogy enyhén langyos/hideg vízben letusolsz utána.
2011. júl. 13. 14:43
 2/6 anonim ***** válasza:
semmi csakis a zuhany
2011. júl. 13. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos semmit nem lehet csinálni :S
2011. júl. 13. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Izzadni egészséges dolog és természetes. Ilyen melegben meg aztán tényleg semmilyen csodaszer nincsen annak, aki izzadós. Csak max. a légkondi.

Szerintem ne foglalkozz vele, aki cikinek tartja, az hülye és tudatlan, ilyenek véleményére nem kell adni.

Egészséges táplálkozás, testmozgás, a szervezet méregtelenítése segíthet, hogy kevesebbet és ne kellemetlen szagút izzadjál. Ilyen időben pedig érdemes a hús és zsíros ételek fogyasztását minimalizálni.

A szauna alkalomszerű használata is talán tud enyhíteni a helyzeten.

A túlsúlytól, amennyiben van, érdemes megszabadulni. Az is sokat számít.

A személyes higiénia pedig amúgy is alapkövetelmény a kulturált ember számára, betartása nem is kérdés.

Ennyi.

Egyébként én azt vettem észre, hogy amióta csak dezodort használok és nem izzadásgátlót, azóta kevesebbet izzadok. Valószínűleg azzal, hogy gátoljuk az izzadást bizonyos helyeken, a szervezetet még több izzadság termelésére késztetjük, hiszen érzékeli, hogy "gáz" van, valami miatt nem megy a dolog, hát rákapcsol még egy fokozatot. Plusz nem engedjük ki a méreganyagokat, amik csak halmozódnak, és ez sem szerencsés.

2011. júl. 13. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Én annyit szoktam , hogy bekenem magam a rexonával és este megfürdök. Én szerencsére nem szoktam nagyon izzadni , ezért is elég ha napi 1-2x lezuhanyzok.
2011. júl. 13. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Solutio Antisudorica
2011. júl. 13. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!