Mit csináltok, hogy ne izzadjatok, ha kimentek?
Figyelt kérdés
Befújom magam, bekenem, stb. de még ha nem is a legnagyobb melegben megyek el valahova(gyalog), akkor is szakad rólam a víz és olyan hülyén érzem magam =(2010. júl. 22. 14:24
1/3 anonim válasza:
Én már egy csomó féle izzadásgátlót kipróbáltam,de minegyiktől izzadok,csak nem elsz testszagom.
Próbálj minél kevesebb ruhát húzni.
Egyébént én is nagyon izzadós vagyok és rólam is mindig szakad a víz...
2/3 anonim válasza:
Semmit. Én is befújom magam, így nem vagyok büdös. Ha nem izzadnék, akkor nagy baj lenne.
3/3 anonim válasza:
Próbáltál már olyan dezodort ami gyógyszertárból való? azok álltalában jók szoktak lenni!
Igazából nem vagyok izzadós, nekem elég csak bekennem magam! De szerintem az sem egészséges amennyit én izzadok ilyen melegben, mindenki csupa víz, én meg szinte semmi! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!