Lányok, ti mit csináltok, hogy buli közbe ne izzadjatok le?
rossz kategória...
az izzadást megakadályozni nem nagyon lehet...de ha mégis megtörténik, akkor félóránként kimegyek a bár elé cigizni a hideg utcára, és nehezen izzadok le utánna.
(persze nem csak cigizni lehet kimenni)
deóval is az a baj, hogy csak hónaljra van:/
szal a többi részed (homlok,hát stb.)akkor is izzadni fog, csak nem leszel büdi
Ha nem izzadnank az betegseg lenne meghozza eleg durva... :(
Sztem ha vki minden nap tisztalkodik es jo deot hasznal akkor is izuadni fog DE NEM BUDOSET!
Budos attol lesz h az izzadsag es a honaljban talalhato bacik osszetalalkoznak- nyilvan rendszeres mosdassal nincs annyi.
A fej es egyeb izzadassal szerencsere nekem nincs gondom partyban, de pl. ha sportolok es ugy izzad meg a fejem sok futastol stb. akkor utana arcotmosok a mosdoban sztem ez ott is megoldhato. A simnk amugy is el vam folyva ha izzadsz.
Ohm es jo husito ha a tarkod/ fuled mogott hideg vizzel megmosod!
Labbal mar volt gondom- kinai cipo neylonbokazokni es harisnya kombo- hat olyan cipot tobbet nem veszek. Am meg azon cipospray es labspray segitett de sokat szamit a cipo minosege is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!