Lányok ti mit csináltok a bajszotokkal?
Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 15:52
1/17 anonim válasza:
Hát én speciál szemöldök csípesszel szoktam kiszedni de a kozmatikus 400 ft körül gyantázza le neked
2/17 anonim válasza:
Nekem van olyan borotva(szokták reklámozni a tv-be)csak az a baj h utána meg még több lesz úgyhogy én már megszívtam!
3/17 A kérdező kommentje:
és ha legyantázom itthon akkor nem erősödik annyira mint pl borotvátol?
2009. júl. 11. 16:05
4/17 anonim válasza:
nem erősödik,hnem ritkul,de viszont k****ra fáj :S:S:S:S legalábbis nekem fájt
5/17 anonim válasza:
gyanta mindenképp tartosabb és nem lesz több tőle mint a borotvánál.. én ennek ellenére borotválom :D
6/17 anonim válasza:
csak szemöldökcsipesszel szedd ki!
a gyantától megerősödnek a halványabb szálak, mert azokat is kiszedi, és sötétebb színűen nőnek vissza egy idő után.
7/17 A kérdező kommentje:
uccsó komoly?xO
2009. júl. 11. 16:11
8/17 anonim válasza:
Nekem azt mondták a gyantától egy idő után megnyúlik a bőr ha rendszeresen gyantázol valamit.
Kozmetikus ki tudja szőkíteni neked az nem fáj és nemis feltünő :P viszont szőkítő festéket magadnak is vehetsz kozmetikai boltokba.
9/17 anonim válasza:
Szerintem a gyanta a legjobb!Nagyon sok nő gyantázza a bajszát és az a leghatásosabb.Ha borotválod, akkor sookkal gyorsabban kinő, mintha gyantáznád.
10/17 anonim válasza:
Nekem annyira még nem látszik így semmit sem csinálok vele. Csipesszel egy pár szálat szedtem ki de annyira fájt, hogy idegességemben abbahagytam.
Ha nagyon vészes lesz majd veszek bajuszgyantát. Ahogy utánanéztem az a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!