Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, már megbolondulok?!

Mit tegyek, már megbolondulok?!

Figyelt kérdés
Mindig is imádtam a fehér bőrömet... gyűlölöm a barna színt,mind ruhában mint bőrön,vagy máshol. És most lebarnult a pofám... egyszerűen belebetegedtem már abba hogy ezt kell látnom. Egyszer voltam napon mert mennem kellett valahová... nem tudom mit tegyek. teljesen pánikba vagyok esve. Lehet nevetséges,de nekem fontos a fehér bőr,és úgy érzem magam jól. így olyan mintha koszos lennék. Már lesikáltam a bőrt az arcomról. Hogyan lehetnék újból szép fehér?
2012. jún. 28. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy érzek. Megpróbálom magamat minél jobban védeni, de hál' istennek nem is vagyok az a barnulós fajta, nagyon lassan barnulok. Amit esetleg tudsz tenni, hogy bőrradírral radírozod magad rendszeresen, vagy citromlével átitatott pamaccsal dörzsölöd végig a bőröd, és utána lefürdesz.
2012. jún. 28. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
-.-'...bele ne halj.
2012. jún. 28. 23:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora paraszt vagy kedves kérdező...Azért ilyet kívánni azért mert megjegyeztem hogy talán nem a világ legnagyobb problémája az, hogy kicsit lebarnult az arcod...szánalmas.
2012. jún. 29. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Visszavehetnél az arcodból,hátha már nem is lesz olyan barna ;)
2012. jún. 29. 07:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Visszatérve a kérdéshez:D a bőr az olyan, hogy ha egy ideig nem mész napra, akkor ugyanugy visszafehéredsz..

Ezért fehérebb minden ember télen, mint nyáron..

2012. jún. 29. 09:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát ilyen vagyok,sajnálom.:D ő kezdte:P amúgy meg egyszer mindenki meghal:D
2012. jún. 29. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

de nem rákban te idióta kislány! És igen sajnálhatod is hogy egy érzéketlen bunkó vagy!Egyébként meg hogy a kérdésre is válaszoljak, ha legalább az átlag intelligenciaszinted meglenne, akkor tudnád, hogy a barnaság úgyis kifakult anélkül hogy bármit is tennél, de mivel te ebbe már "belebetegedtél" így úgy látszik az IQ-d felér egy 5évesével, bár szerintem még az is tudná hogy ha ennyire zavar hogy lebarnul akkor, ha mennir kell valahová akkor bekeni az arcát (mert hogy pofájuk az állatoknak van) 60faktoros naptejjel.

Most akkor mégis mi értelme van a kérdésnek ? Ja igen! Tudom! Azt vártad, hogy majd jönnek az olyan irigykedős kommentek, hogy : "jaaj inkább örülj neki hogy ilyen könnyen barnulsz, én ha 2órát fekszek is a napon, alig látszik meg, úúúúgy irigyellek" -.-'

kicsit szánalmas vagy kislány.

2012. jún. 30. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!