Mit tegyek, már megbolondulok?!
Visszatérve a kérdéshez:D a bőr az olyan, hogy ha egy ideig nem mész napra, akkor ugyanugy visszafehéredsz..
Ezért fehérebb minden ember télen, mint nyáron..
de nem rákban te idióta kislány! És igen sajnálhatod is hogy egy érzéketlen bunkó vagy!Egyébként meg hogy a kérdésre is válaszoljak, ha legalább az átlag intelligenciaszinted meglenne, akkor tudnád, hogy a barnaság úgyis kifakult anélkül hogy bármit is tennél, de mivel te ebbe már "belebetegedtél" így úgy látszik az IQ-d felér egy 5évesével, bár szerintem még az is tudná hogy ha ennyire zavar hogy lebarnul akkor, ha mennir kell valahová akkor bekeni az arcát (mert hogy pofájuk az állatoknak van) 60faktoros naptejjel.
Most akkor mégis mi értelme van a kérdésnek ? Ja igen! Tudom! Azt vártad, hogy majd jönnek az olyan irigykedős kommentek, hogy : "jaaj inkább örülj neki hogy ilyen könnyen barnulsz, én ha 2órát fekszek is a napon, alig látszik meg, úúúúgy irigyellek" -.-'
kicsit szánalmas vagy kislány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!