TijuMK kérdése:
Öblítést nem igénylő balzsam?
Figyelt kérdés
Eddig pantenne ne mosd ki balzsamot használtam de valószínűleg már nem gyártják helyette valami alternatívát tudtok ajánlani?2012. jún. 16. 23:38
1/5 anonim válasza:
A Gliss Kur balzsam spray-k nagyon jók. Nekem a krémesek nem váltak be, mert lelapították a hajamat, de ettől a spraytől csak selymesebb lesz, puhább, fényesebb.
2/5 anonim válasza:
A Gliss Kur meg a L'Oreal permetezős balzsamok nagyon jók! Nagyon sokféle van belőlük, úgyhogy lehet válogatni, a legnagyobb választék a Müllerben van. Én balzsamot is használok, de minden fésülés előtt ezeket a permeteket, így nem töredezik a hajam.
3/5 anonim válasza:
De inkább illatszer diszkontban vegyél, ahol 800-900 Ft ez a Gliss Kur balzsam, míg a dmben, rossmannban, Müllerben meg van vagy 1300.
4/5 anonim válasza:
Használok Gliss kurt, az is elég jó, meg a Pantene Aqua Lightot szeretem. Abból ha véletlen kicsit többet fújok, akkor sem lesz tőle zsíros hatású a hajam. Még a Fructist szerettem nagyon, de azt már nem lehet kapni. :(
5/5 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm :)
2012. jún. 17. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!