Melyik gliss kur balzsam és pakolás a legjobb száraz, sprőd, töredezésre hajlamos hajra?
A minap szétnéztem, de hát ez nekem bőség zavara.
Évek óta kallos placentás pakolást használok, most a balzsamját is megvettem. Úgy érzem már egyáltalán nem használ, ezért szeretnék kipróbálni mást is.
Gliss kurt még nem használtam, illetve a spray változatú balzsamot, amit nem kell kimosni és keratinos (narancssárgás színe van).
A hajam száraz, sprőd és nagyon tud töredezni, ha nem ápolom. Most sajnos töredezett a hajam, ma láttam, eléggé elszomorító. Most nincs pénzem fodrászhoz menni, szerintem csak június elején fogok tudni elmenni fodrászhoz.
Melyik gliss kur balzsam és pakolás lenne legideálisabb a hajamra? Vagy elég lenne csak a balzsam?
Köszönöm a választ! :)
Tervezek fodrászhoz menni, egyébként is kb. 2 hónapja voltam, tehát lassan ideális lesz menni, mert nagyon visszasűrűsödött a hajam, aztán nyárra megritkíttatom. És akkor egyúttal vágatok is a végéből néhány centit. Csak most nincs pénzem, és ahogy kalkuláltam kb. június elején fogok tudni elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!