Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a legjobb sampon és balzsam...

Mi a legjobb sampon és balzsam amit eddig vettél?

Figyelt kérdés
írd le a hajtípusod/színed is :)
2012. jan. 24. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem festett vörösesbarna hajam van, az eredeti szőke és loknis. Szerencsés vagyok, mert a hajam fényes, dús és puha, még akkor is ha noname 300 forintos samponnal mosom meg. A festéstől, vasalástól (csak akkor szoktam ha máshogy nem tudom kiegyenesíteni) és az állandó nyúzástól (az extrém hajviseletektől) sem töredezik. Persze nem kockáztatok a teszkóssamponokkal, ha nem muszáj. :D

Schauma szupergyümölcsös sampont és balzsamot használok. (direkt festett hajra van)

Néha szoktam kávépakolást, puha lesz tőle a hajam és kevésbé zsírosodik. :)

2012. jan. 24. 17:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és a legjobb az asszem a Sunsilk dúsító volt, az illata miatt is. :)
2012. jan. 24. 17:12
 3/8 anonim ***** válasza:
46%

A hajam erősen hullámos/göndör, nagyon dús, viszonylag vastag szálú, legnagyobb része természetes sötétbarna/fekete, a vége festve volt, de lekopott és most egy árnyalattal világosabb. Combközépig ér.

A legjobb sampon amit vettem a Dulgon kids (sárga), ez a legkíméletesebb.

A balzsamból a Wella pro Series Repair a kedvencem, de úgy vettem észre a nyári időszakban nem nagyon szereti a hajam a szilikonos cuccokat, úgyhogy olyankor a Fructis Tápláló ápolás a legjobb rá.

2012. jan. 24. 18:28
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! milyen szerencsések vagytok :)
2012. jan. 24. 20:17
 5/8 anonim válasza:
100%
nekem vékonyszálú, világosbarna hajam van, de hamar zsírosodik a töve, a vége viszont hamar törik. :/ egyik ismerősöm ajánlotta a kallos placentás hajpakolást, kb. egy fél óráig kell rajtahagyni, és isteni puha lesz a hajad utána! össze sem lehet hasonlítani a többi balzsammal :) fodrászboltban tudod beszerezni.
2012. jan. 31. 22:26
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2012. febr. 2. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem nagyon dús sötétszőke hosszú egyenes hajam van. erős, de a vége eléggé törik. sajnos nem mindegy, hogy milyen sampont használok rá, mert elég finnyás, és nem lesz olyan szép, ha nem megfelelő samponnal mosom meg. nekem a gliss kur samponok jöttek be. eddig a világos rózsaszínt, a lilát és (most) a feketét használtam. nagyon jó. a balzsamot is használom.
2012. ápr. 7. 20:05
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2012. ápr. 22. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!