Mi a legjobb sampon és balzsam amit eddig vettél?
Nekem festett vörösesbarna hajam van, az eredeti szőke és loknis. Szerencsés vagyok, mert a hajam fényes, dús és puha, még akkor is ha noname 300 forintos samponnal mosom meg. A festéstől, vasalástól (csak akkor szoktam ha máshogy nem tudom kiegyenesíteni) és az állandó nyúzástól (az extrém hajviseletektől) sem töredezik. Persze nem kockáztatok a teszkóssamponokkal, ha nem muszáj. :D
Schauma szupergyümölcsös sampont és balzsamot használok. (direkt festett hajra van)
Néha szoktam kávépakolást, puha lesz tőle a hajam és kevésbé zsírosodik. :)
A hajam erősen hullámos/göndör, nagyon dús, viszonylag vastag szálú, legnagyobb része természetes sötétbarna/fekete, a vége festve volt, de lekopott és most egy árnyalattal világosabb. Combközépig ér.
A legjobb sampon amit vettem a Dulgon kids (sárga), ez a legkíméletesebb.
A balzsamból a Wella pro Series Repair a kedvencem, de úgy vettem észre a nyári időszakban nem nagyon szereti a hajam a szilikonos cuccokat, úgyhogy olyankor a Fructis Tápláló ápolás a legjobb rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!