Olyan balzsamot keresek amitől könnyen fésülhető lesz a hajam. Melyik a legjobb balzsam?
ez egy kicsit gyerekes kinézetű, de a barátnőmnek bevállt :)
Azt a Balerinásat használtam :D De nem volt jó nekem... :S
Gliss kurtól pedig nagyon száraz a hajam :S
Készíts otthon DIY kifésülő sprayt, nekem is ilyen van, mert a többi nem vált be.
Ami kell:
-egy üres spray palack
-fél evőkanál kókuszolaj (vagy bármilyen, de én ezzel csináltam, mert a hajnak is jó és könnyen felszívódik)
-3 evőkanál almaecet
-2 dl víz
-illóolaj (ha akarsz rakhatsz bele, én nem tettem, mert ahogy megszárad a hajad már nem is érződik)
-1 evőkanál méz (én ezt sem tettem, de attól te tehetsz, csak én féltem, hogy ragacsos lesz tőle a hajam, elvégre a méz....az méz:D)
Ahogy csináld:
Melegítsd fel a vizet (DE NE FORRALD!!!!) és add hozzá a hozzávalókat! :) Kevergesd el és kész is.
Várd meg, amíg kihül és máris használható. Rázd fel és fújd be az egész hajadat vele, a végét és a tövét is, a fejbőrbe kárt nem tesz, sőt inkább jó és még zsíros sem lesz tőle!:) Csak azzal nem számoltam, hogy hűtőben a kókuszolaj kicsapódik. :'D Szóval megkell várni míg egy picit olvad, nehogy eltömítse az üvegünket.
Én hütőben tárolom és egyszerűen mesés fényt ad a hajamnak még napokkal később is!:)
Remélem segítettem, ha kipróbáltad mindenképp írj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!