Ricinus olajas hajpakolás és Gliss Kur hajbalzsam együtt?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy szeretném kipróbálni a ricinus olaj + olíva olajas hajpakolást. Egész estére fenn szeretném hagyni a pakolást mert mindíg reggel mosok hajat. A kérdésem az lenne, hogy eddig mindig használtam a Gliss Kur Tápláló Olaj (Nurtitive) hajbalzsamját, és most hogy lenne érdemes összekombinálnom a balzsam + ricinus használatot?
Ha felviszem a ricinust és vele együtt a balzsamot, vagy esetleg ha másnap reggel lemosom a ricinust, akkor utána még egy fél órát hagyjam a hajam bebalzsamozva? :) Várom a tapasztalatokat és a tippeket, Köszönöm!
Köszönöm szépen a tanácsokat! :) Megvolt tegnap a pakolás, és fényesebb valamint puhább lett a hajam, ma mikor hajat mostam akkor kentem rá egy kis Gliss Kurt is. :) Ártani nem ártott neki.
Csak a töredezett hajvégeimmel nem tudom hogy mit csináljak. Fodrászhoz nem nagyon merek elmenni mert félek hogy nagyon rövidre vágja a hajamat.. Hisz tudjuk hogy nekik 1 centi az 5 centi stb.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!