Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajbalzsam + hajvasalás kérdés?

Hajbalzsam + hajvasalás kérdés?

Figyelt kérdés

Van olyan balzsam vagy pakolás, amitől nagyon nagyon, de igazán SELYMES lesz a haj? Kipróbáltam többfélét is, mezei hipermarketekben kaphatókat, és fényes meg könnyen fésülhető tőlük a hajam, de nem az a selymes, lágy esésű. Nagyon vastag szálú, olyan, mint a drót, és kicsit hullámosodásra hajlamos. Olyat szeretnék, ami kicsit megszelidíti. Ja, és kiöblítendőt.

A másik (nem tudom, ez függ-e a balzsam használatától, vagy csak a hajtipustól), hogy vasalás után, habár laposabb meg simább lesz persze, de olyan merev az egész, nincs esése, ha megrázom a fejem, egyben mozog a hajam, mintha be lenne lakkozva vagy ilyesmi. Félhosszú amúgy a hajam. Lehet, hogy az a baj, hogy széleslapátú a vasalóm?

2012. jan. 30. 22:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én biztos nem vasalnám. Az is rásegít hogy olyan mint a drót. Amúgy a gliss kur termékcsaládot próbáltad már? De egyébként írhanték én bármit úgyis mindenkinek más válik be. Nekem a gliss kur vált be csak.
2012. jan. 31. 17:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! És abból melyik színű? Mert azóta még kerestem a témában, és a legtöbben a feketét írják. Ezt még nem próbáltam.
2012. jan. 31. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik bevált. Próbáld ki a feketét szerintem az jó lesz neked is.
2012. febr. 1. 10:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. febr. 1. 11:43
 5/6 anonim válasza:

Ugyan ez volt a hajammal.

Én ezeket a termékeket használom ( és használnak is)

sampon most syoss, de nem valami jó

Hajmaszk: infinity ( fodrászkellékesben vettem 1000 ft9

spray: garnier ( nem tudom a pontos nevét, de össze kell rázni és egyszínű lesz xD)

ezek után megszárítom a hajam

utána gliss kur hajvégápoló

ha megyek valahova akkor infinyti hajfény spray

HASZNÁLNAK, DE A LÉNYEG HOGY NE VASALD!

2012. febr. 4. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez a Syoss nekem se annyira jött be. Köszi mindenkinek!
2012. febr. 6. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!